Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 19 Marca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) Kobieta... musi być atrakcyjna i zgrabna a także skromna, prawie mniszka... A jednocześnie grzechu warta. Kobieta... koniecznie zadbana, najlepiej, żeby wcale się nie starzała, żeby tak naturalnie piękna była - bezwysiłkowo i bezpienieżnie... Rzecz w tym, by w drogeriach zakupów nie robiła. Kobieta... ani za mądra ani za głupia taka w punkt... Musi być doskonała, w całym wszechświecie jedyna. I najlepiej po każdym przebudzeniu - dziewica. Kobieta... Dama... A jednak kocica. Edytowane 22 Marca 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 14
jan_komułzykant Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 yes, yes, yes! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym razem, wyjątkowo się zgadzam, z tekstem wiersza oczywiście ;) Pozdrawiam. źródło: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
ais Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 No to ci się udało @Ewelina Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kapitalny i w punkt tekst 1
Ewelina Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @jan_komułzykant zastanawiam się czy któryś z panów na forum zaprzeczy....ach czekam...w końcu nadzieja umiera ostatnia ;) Pozdrawiam @ais cóż... nadal mam dylemat czy płakać czy tylko się śmiać ;) A tekst powstał, bo się wkurzyłam na jednego pana i jakoś musiałam odreagować Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
jan_komułzykant Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe która z Pań by zaprzeczyła wobec podobnego wiersza o panach :) 1
ais Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @Ewelina Tylko śmiech nas może ura(t/d)ować Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Ewelina Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @jan_komułzykant ale my mamy jednak nieco inne oczekiwania ;) Być może równie kuriozalne jak panowie,ale jednak inne :) A w każdym razie ja mam inne :) @ais tylko, że od śmiechu zmarszczki się robią... Ale co tam...jedna w tą czy w tą to żadna różnica w sumie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 1. Nie zbieram serduszek za komentarze. 2. Całe życie mamy wypisane na twarzach. Miłości, radości, życiowe bolączki, sukcesy, porażki, wspomnienia, igraszki. Jesteśmy nośnikiem wielu pokoleń za nami i lustrem dla pokokeń przed nami. Co znaczy jedna, dwie lub pięć zmarszczek? Serdecznie pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Ewelina Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @ais 1. Ok. Szanuję. Nie będę serduszkować. Ja też nie kolekcjonuję, jednak lubię rozdawać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2. Pięć??? Pięć to pod jednym okiem mam no cóż... do drogerii latam kremy kupować...żeby sobie się podobać :) reszta to fraszka ;) Pozdrawiam wiosennie :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 Dobra ironia. Ja bym kolejność, czy ważność ustawił inaczej, cos dodał, coś ujął, ale każdy to pewnie widzi po swojemu. Pozdrawiam.
Ewelina Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @Marek.zak1 dziękuję. Tak jak piszesz, każdy widzi inaczej, może na szczęście, a nawet na pewno na szczęście :) Pozdrawiam także
jan_komułzykant Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak sama napisałaś troszkę wyżej "na szczęście". Może właśnie dzięki temu od wieków potrafimy się jakoś do siebie dopasować, można powiedzieć, że nie bez przyjemności bo nawet dość ściśle. ;)) Poza tym umiemy ze sobą również wytrzymywać, chociaż z tym to już bywa różnie, powiedzmy jak z popytem i podażą. Na to, kto jest 'Sprite' nie mam żadnego wytłumaczenia, wiem tylko, że jesteście silniejsze psychicznie, bardziej wytrzymałe i sprytniejsze :D Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewelina Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 @jan_komułzykant a to fakt, w końcu przeciwieństwa się przyciągają i w szaleństwie jest zapewne jakiś głębszy zamysł Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam wiosennie
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @EwelinaCoś w tym jest, a właściwie sporo prawdy. Pozdrawiam! 1
Ewelina Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 @Wiesław J.K. no cóż, samo życie :) Pozdrawiam wiosennie!
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @EwelinaPrawda, samo życie! Pozdrawiam również wiosennie. Pierwszy dzień wiosny przywitał mnie minusowo -3C. Edytowane 20 Marca 2023 przez Wiesław J.K. (wyświetl historię edycji) 1
Rolek Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 @Ewelina Wierszyk z pierwszej ligi dla mnie. Chciałoby się napisać taki z drugiej strony.
Ewelina Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 @Rolek Spróbuj :) chętnie przeczytam
Klip Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @EwelinaNie udało się, tylko umiałaś:) Pozdrawiam 1
Ewelina Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 @Klip dziękuję :) Pozdrawiam wiosennie
Rekomendowane odpowiedzi