Ten utwór został doceniony przez użytkowników. GrumpyElf Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) w pokoju stał neon o barwie zachodzącego słońca treść: peace czarował rzeczywistość póki nie przepalił złudzeń Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez GrumpyElf (wyświetl historię edycji) 15
Radosław Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Bardzo zwięzła i ciekawie poprowadzona refleksja. Jeśli pozwolisz, zrezygnowalbym że słowa "serce". Z mojej perspektywy zaburza odbiór wiersza i zmniejsza jego walory artystyczne. Bez słowa "serce" całość szybuje w górę. Pozdrawiam. 1
Czarek Płatak Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Dla odmiany moje myśli skręciły od razu do planowanego wyłączania prądu w nocy, za którym to kryzysem energetycznym wiadomo co i kto stoi. Nie ma złudzeń - agresję i rozbuchane ego mamy wpisane w genom. 1
Krzysztof2022 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @GrumpyElf potrafisz okiełznać i wydobyć słowami Pozdrawiam 1
Anna_Sendor Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @GrumpyElf Świetny, pomysłowy tekst. Zdecydowanie jeden z Twoich topowych! Jeśli mogę coś zasugerować - pomyślałabym, czy ostatni wers jest w ogóle potrzebny. Dla mnie byłoby mocniej bez niego, a co najmniej tak samo sugestywnie. Tak czy siak - brawo! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Witam - ogólnie na tak - Pozdr. 1
Starzec Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @GrumpyElf powiem tylko tyle,że zgadzam się z sugestiami poprzedników :) Pozdrawiam :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @GrumpyElf Słońce prędzej czy później zajdzie. Pytanie tylko czy wcześniej spali się neon? 1
GrumpyElf Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @Radosław @Anna_Sendor @Starzec Dziękuję za pomoc w nadaniu tym słowom więcej treści. @Czarek Płatak Ten paskudnie piękny genom! @Waldemar_Talar_Talar Dzięki za czytanie, Waldemarze. @Wędrowiec.1984 Bardzo dobrze to powiązałeś. Odpowiedzi wolę nie znać. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @GrumpyElf Świetnie, lubię taki styl, krótko, ale w sedno. Pozdrawiam Cię! 1
GrumpyElf Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @GrumpyElf Ku pokrzepieniu; neon wciąż świeci. Trzeba wierzyć. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Anastazja Sokołowska Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Totalnie w punkt. 1
Rekomendowane odpowiedzi