dach Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2022 Wakacje, 2022 I oto nadeszła tak długo oczekiwana chwila są wakacje po całym roku ciężkiej pracy jestem na urlopie jutro po południu ruszamy tym razem do Chorwacji zaplanowałem drogę przystanki gdzie zatankować punkty widokowe zaczynam odliczać do wyjazdu pozostało kupić świeże krótkie spodnie parę przewiewnych koszul krokodyle na kamieniste plaże nową gaśnicę do samochodu właśnie wykupiłem winiety na Słowację, Węgry przeciągam kantem dłoni po policzkach trzydniowym zaroście przygładzam jeżyka na głowie zastanawiam się, czy o czymś nie zapomniałem przecież nic nie może zepsuć mojego urlopu w Chorwacji na wszelki wypadek już teraz jestem szczęśliwy. Łódź, 25. 07. 2022. 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2022 @dach - witam - życzę udanego urlop pełnego wrażeń - Pozdr. 1
Marek.zak1 Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2022 Udanych wakacji zatem i raportu dla forum. 1
Radosław Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2022 I taka postawa na starcie to jest to. Jest po co jechać na wakacje. szerokości. 1
Tectosmith Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się :-) 1
Rekomendowane odpowiedzi