Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Patrzę właśnie na ciebie wzrokiem zmęczonego trudu okiem porażek i niespełnień znów budzi się we mnie ze snu mężczyzna jak się patrzy I zaraz przychodzi mi na myśl ten cały męski pieprzony dystans kompletna gruntowna obawa że natychmiast zrobisz z nas łóżkowe i każde inne zamieszanie Teraz dobrze dostrzegam wtem wnet już rozumiem skąd, dlaczego, wobec czego moje spojrzenia tak trudno pokochać stąd nieodkrywczo myślimy o ucieczkach Seranon, 09.04.2022r. 8
Leszczym Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @violetta słuchaj zapraszam ;)
Leszczym Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @violetta w sumie naprawdę tyle tylko że na krótki max 3 tygodniowy termin gdy jestem tutaj sam i bez tak zwanej opieki ;)) @Leszczym ale też łatwo mi tak czynić bo w sumie serio wątpię abyś skorzystała z zaproszenia ;) Ps. Umiem gotować ;)
violetta Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @Leszczym kusząca propozycja:)
Leszczym Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @violetta tak i myślę że zabawna bo w kontrze do wiersza, którego jeszcze dzisiaj napisałem ;)
violetta Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @Leszczym przyzwoitość nakazuje zatrzymać się w hotelu, choć też bardzo piękny, bo na południu Francji. wybieram się do Francji, choć miałam dużo pomysłów, ale jednak francuski mnie pociąga, zwłaszcza, że się uczę:) mam pachnące groszki i mnie zmylają:) 1
Leszczym Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @violetta no to wpadaj, znam parę najważniejszych zwrotów w języku francuskim ;)) Jest jeszcze wino za 4 euro i takie tam sympatyczności. Nie wiem możemy nawet razem wiersz napisać i tylko szkoda, że po polsku ;) Ps. Więcej uzgodnień na priv. ;)
dgghj Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @Leszczym Lubię to. Wrokiem zmęczonego trudu – extra. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Antoine W Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @Leszczym Wydawało mi się, że jednak nie połączę tytułu z całym tym tekstem, ale jednak przy końcu dało się i spełniło się. I w tym świetle my, faceci mamy prze...grane 1
Leszczym Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @Olgierd Jaksztas dzięki, faktycznie bywam zmęczony ;) @Antoine W no co mam powiedzieć nie mamy lekko :// Nie wiem czy napisałem dobry tekst dzisiaj trochę wątpię we własne pisanie... ale przynajmniej próbuję co powinno się coś liczyć ;)) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym I liczy się, no bo, jedno dzieło dodać do drugiego dzieła wynikiem tego są arcydzieła. ;-))) pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @WiechuJK tu chyba są inne proporcje dodajemy 1500 cienkości do siebie, jedno przy drugim i wychodzi grubość;) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @LeszczymI tutaj grubo się nie mylisz, czasami ucieczka lepsza niż cienko prząść. :-))))))) 1
Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @WiechuJK wiesz ostatni wers mi się troszeczkę udał, czyli co uciekamy w pisanie, cienkie pisanie?
Leszczym Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @Gosława miło mi, dzięki Reni kto wie czy właśnie o zaskakiwanie tutaj nie chodzi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi