Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Składamy Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
StukPuk Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 To i ja się dołączę z życzeniami: wesołych krolików, skaczących kurczaczków i prawdziwego lania w poniedziałek (rózgą, po staropolsku)
Michał Ziemiak Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam! Składam wszystkim piszącym i niepiszącym jak najlepsze życzenia zdrowych, pogodnych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych, mokrego (lecz z zachowaniem prawideł tradycji...) dyngusa i czego jeszcze dusza zapragnie PO STOKROĆ!!! :-) Michał Piotr Ziemiak
vacker_flickan Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Życzenia itd vf, Y.K., K.A.
Wuren Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 To ja nieco parafrazy dołożę:Kochani: dokładnie takich świąt, jakich innym życzycie... Pozdrawiam zajęczojajecznie Wuren
vacker_flickan Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jak cały ten serwis zresztą:)
Piotr Sanocki Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Wesołego Alleluja! Wszystkim serwisantom zdrowych i radosnych Świąt i nie tylko :) PS
Barbara_Pięta Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Drodzy Forumowicze i Szanowni Moderatorzy! Zdrowych i Radosnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka, bardzo mokrego Dyngusa, zabawnych sytuacji wywołujących szeroki uśmiech na Waszych twarzach, "nadzianego zająca" życzy Barbara Pięta (chwilowo na "urlopie" ;))).
Natan Lemens Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam takie jedno małe życzenie, związane z jajkami, poetami i ich przełykami, ale chyba zostawię dla swojej wiadomości. Pozdrawiam Świątecznie
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. adoruję więc tę adorację do gaju świętego by tam złożyła jaja pod świętym dębem poezji z pozdrówką MN
Jacek_P. Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Kochani, życzę wam wszelkich dopełnień - do pełni szczęścia i radości. Pozdrawiam serdecznie wszystkie kółka Wzajemnej Adoracji i Wzajemnej Niechęci! Niech Wam się święci! Z uśmiechem, Ja.
Michał_Zawadowski Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 to ja też życzę "Wesołych" i tak dalej:) pozdrawiam wszystkich MZ
Arena Solweig Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Poeci! Wielcy i Najwięksi – ze wszelkich KÓŁEK Adoracyjnyjnych i Nieadoracyjnych, zrzeszonych i pojedynczych – spokojnych, smacznych świąt przy polskim stole, i nie tylko stole – w pogoni za zajączkami, kurczaczkami i jajeczkami - życzy Arena
Rekomendowane odpowiedzi