Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 1 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) w noc zimnego wiatru czytasz mnie w martwym wierszu zasypiają obłaskawione wilki tęsknoty samotności na mięśniach krtani drżenia złotych dźwięków łaszą mokre pocałunki odurza parująca skóra zniewolona ciepłem ramion rozsypuję w liżącym ogniu wilgotne włosy kocham się tobą zapomnieć nie ma dna Edytowane 2 Lutego 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 12
Anastazja Sokołowska Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś pięknego... ♥
Marek.zak1 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 Ładne, a te obłaskawione wilki mnie ujęły. Pozdrawiam
Deonix_ Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 Ładnie, nastrojowo, głęboko-magicznie. Erotyczno-lirycznie, ale nie pruderyjnie, tak jak lubię. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chociaż osobiście rozdzieliłabym wszystkie rzeczowniki z drugiego wersu enterami, ale to tylko moje widzimisię, możesz zostawić, jak jest. Natomiast tu: chyba czegoś zabrakło. Pozdrawiam, Deo.
Somalija Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 @Marek.zak1 Dziękuję bardzo Panie Marku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 Śliczne, Delikatne, Erotyczne. Aż chce się czytać, Rozmyślać Odpływać. :)
Somalija Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 @Anastazja Sokołowska Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Deonix_ Faktycznie była litrówka , dziękuję .
Corleone 11 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 @Somalija Wiersz pełen emocji... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne pozdrowienia.
Somalija Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 @Michał_78 Wiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , że mnie lubisz, choć niezmiennie wprawia mnie, to w zaskoczenie . Też, masz przynajmniej trzy cechy, które cenię... więc możesz się poczuć lubiany przezemnie . Czy widziałeś moje nowe opowiadanie w prozie?
SpArki Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2022 @Somalija no ładne bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2022 @Mgła Cześć, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi