Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2021 tak, przyzwyczaiłem się do życia i jego równoległych snów niepokornych poranków, jak przejście na drugą stronę przez kawy zapach, przenikają zakurzone płyty nagrobków do mycia, i twarz ,i nogi, i podłoga, jak pólka na pokorę nie mam czasu klękać, stawać, klękać coraz ciężej co rano może być podłym ten pierwszy krok, to nie tylko strach na wróble nie ma co liczyć, były, miasto je wczoraj pożarło jak bóg, gdy przestał być obiektywny w swoich osądach 5
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2021 @Ohcil subiektywny :), pozdrawiam
tetu Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2021 Trochę rażą mnie tutaj przecinki, bo wydaje się, że nie ma konsekwencji, ale pal licho. Tekst świetny. Fajna przerzutnia pomiędzy 6, a 7 wersem. Poczytało się. Pozdrawiam. 2
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 @tetu Dzięki za dobre słowo, pozdrawiam.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 Jak zawsze warto u Ciebie przycupnąć
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2021 @M do K @M do K Cieszy mnie że Ci się spodobało, pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 ... tak zapisujesz słowa i.. wersy, że jest w czym kluczyć. Podoba się. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi