Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) wczoraj było dziś już go nie ma więc czy warto wysilać się szukać go skoro została po nim tylko tęsknota upiększona ciszą wczoraj minęło dziś się uśmiecha goni za wiatrem dumne jest wczoraj przegrało więc nieobecne może kiedyś tam odnajdzie się Edytowane 10 Maja 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
BPW Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Super wiersz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam
Jo Shakti Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Wczoraj to prehistoria... no prawie :D przyjemny wiersz... pozdrawiam
zyzy52 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 @Waldemar_Talar_Talar Wczoraj z jutrem się nie spotka. Ja wolę jutro, bo ciekawsze. Pozdrawiam :)
corival Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo ciekawa tematyka, interesująco ujęta :) Jutra nie znamy... wczoraj już było i nigdy nie wróci. Można je wspominać, ale nie wejdziesz do tej samej rzeki :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że zaciekawił - dziękuje za to - Pozdr.serdecznie @huzarc - duży uśmiech za czytanie - Pozdr. Edytowane 11 Maja 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że się podoba - dziekuje za to i pozdrawiam. Witam - miło że czytasz za co ślę ukłon i pozdrowienia. Witam - no niby tak - jutro to jutro... Pozdr. Edytowane 11 Maja 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) @BPW - @corival - duże dziękuje - Edytowane 12 Maja 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi