Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 nie zakochuj mnie tyrlicz kwitnie włożę ubranie na ręby nic nie poradzę biję czerwonym złotem zapadłam jak srebrną monetą w starorzecze nie wyławiaj nie chcę bieleć jesteś taki intensywny ja śmiertelna 11
Antoine W Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Somalija niezłe ziółko ten tyrlicz - ładny wiersz, wiesz?
corival Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Julia Álvarez To zioło, nazywa się przytulia właściwa. 1
Somalija Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Antoine W dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Nie myślałam , że się spodoba . 1
[email protected] Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Somalija Wzięła Aga nas na nice, a mlecz ubrał swą przyłbicę. Aby drania nikt nie poznał, w trawie polnej zagrał kozła. Pozdrawiam Ago.
Gość Radosław Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nigdy czegoś takiego nie czytałem, ani czegoś podobnego. Myślę, że jeden z ciekawszych u Ciebie. W odniesieniu do treści Widać, że peel po przejściach. Gratuluję wiersza.
Somalija Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Radosław Dziękuję Radku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Witam - jest o/k podoba sie - Pozdr. 1
Pan Ropuch Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) 13 to od Pana Ropucha, uwielbiam tą cyfrę. Króciutko ba najkrócej a myśli wybuchają i lecą nieokrzesane niepozbierane ot roszczepione rozproszone. (dygresja dotycząca Twojego wiersza, odczucie odropuchowe) Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nie rozumiem Cię, ale to nie pierwszy raz. W każdym razie dziękuję, że zajrzałeś . 1
Pan Ropuch Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Somalija Niech pozostanie to niezrozumienie w takim razie. To też jest jedna z możliwości na interakcje międzyludzkie. Pozdrawiam Pan Ropuch
Somalija Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch tak, to bardzo inspirujące. Rozśmieszyłam się, bo mi przypomniał się Tomek Kucina, jak nas ustawił w jednym rzędzie, a my z innych obłoków Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Również pozdrawiam . 1
Pan Ropuch Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Somalija Pan Tomasz to wspaniały poeta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może tak zrobił być może i nawet to mu się udało kto to dzisiaj spamięta. Swoją drogą znów nas opuścił Bóg wie raczyć na jak długo? Pozdrawiam Pan Ropuch
Somalija Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , popatrz na forum... wrócił . 1
Pan Ropuch Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Somalija Już mu nie omieszkałem napisać jak to się sprawy dzisiaj potoczyły z jego przywołaną osobą tutaj pod Twoim wierszem. Akurat dzisiaj. :) :) :)
Tomasz Kucina Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) @SomalijaWyekspediowałaś w dobrym lirycznym stylu w cielesność. Twoja "marka" nie traci na wartości ;) @Pan Ropuch Jesteś jak moje Bizancjum :)) Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji) 1
Deonix_ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Bardzo wyrazista kolorystka :) Ostry, z pozoru suchy i jałowy język jest tu bardzo dobrym nośnikiem emocji. Przepiękna, wyciskająca puenta. Ulubiam, oj ulubiam. Pozdrowienia, D. O
Somalija Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) @Deonix_ Dziękuję bardzo, naprawdę się nie spodziewałam takiego odbioru. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Tomasz Kucina różnie to bywa ze stylem, ale czuję ogólnie, że poszłam trochę w górę. Rok się siłuję, dużo się nauczyłam. Pozdrawiam i miło Cię tu spotkać, cieszy się nie tylko Twoja adoratorka . Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi