moja (albo curriculum vitae)
-
Ostatnio w Warsztacie
-
infelia 180
@Waldemar_Talar_Talar Mroczne i przejmujące. Nie każdy podjął by się tego tematu. Odważne.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez andrew · Opublikowano
@Berenika97 ... niedojrzałe myśli ważą słowa spojrzenia pełne oczekiwań jak płytki strumień wyglądający wody słowa czekają na swój czas a on ... ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia -
Przez andrew · Opublikowano
@Berenika97 Pięknie Życie to teatr. Inni jesteśmy dla dziecka, inni dla...inni gdy deszcz... To uroki życia. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia -
Przez vrextons · Opublikowano
"Wrona,, Kre-kre- kracze wrona palaczka Pali tylko biernie ale ją to wykańcza Gniazdo założyła pod dachem Dobra lokalizacja słońce nie grzeje latem Na zimę zaś śnieg nie sypie w oczy Tylko sąsiedztwo w nałogach ją chcę umoczyć Gniazdko piękne sobie umorzyła Kredyt wzięła u gołębia w daktylach Deweloper jej sprzedał Za bagatela daktyl od cala Cena ideał Ale na tym się zalety skończyły Z początku nawet i odejść myślała Zwłaszcza jak zmianę z kra na kre Zearejestrowała Ale tak szczerze który głupi Zostawiłby dom który dopiero kupił? -
Przez vrextons · Opublikowano
Przeżyłem miłość Przeżyłem tę prawdziwą Tę, w trakcie której zmysły nikną Zarówno ciepłą, jak i zimną Przeżyłem ją raz Raz oddałem serce Raz oddałem te prawdziwe Nigdy go nie odzyskałem Więc kamieniem jestem Pomnikiem miłości Co w parku na pamiątkę stoi Pomnikiem, na który gołębie srają A który ludzi niepokoi
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi