szept wiatru Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) Zbudowałem Wielki Mur, By ochronić swoją domenę, Przed najazdami z zewnątrz. W popiół obróciłem przeszłość, Aby stać się panem wszech-historii, Tańczyłem w blasku płonącego stosu, Klaszcząc w ręce upierścienione. Rytm stawał się coraz bardziej szaleńczy, Melodia penetrowała najgłębsze rejony mej duszy, Morze rozstąpiło się, pękło wpół, Skoczyłem w głąb, gasząc Czerwone Latarnie. Warszawa 20.02.2021 Edytowane 20 Lutego 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji) 6
Antoine W Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 @szept wiatru muszę przeczytać kilka razy....
szept wiatru Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne
iwonaroma Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 Wrzuć sobie znak diakrytyczny do 'zeby' - bo głupio brzmi a wiersz poważny (i fajny).
szept wiatru Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) @iwonaroma ok, dzięki Edytowane 20 Lutego 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 "mej duszy" nie jest trendy, powiedziałbym. Pozdrawiam
szept wiatru Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam to gdzieś, nie kieruję się modą :) pozdrawiam Edytowane 20 Lutego 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też nie, ale to nie oznacza, że nie liczę się ze zdaniem i wrażliwością potencjalnych odbiorców. Czyli, pomimo wszystko, nie mam tego gdzieś :) Zdrowia!
Antoine W Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @szept wiatru rozstąpiło się i ukryło "mnie" - morze czerwone.... super. (a "mej" jak najbardziej - i właśnie dzięki temu że nie jest, jest, bo tym bardziej pełni tu swoją rolę)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Wiersz fajny ale tytuł kulawy - jesteśmy w Polsce - Pozdr.
szept wiatru Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar no i? Najpierw radzę poczytać trochę o Qin Shi Huangu a potem dopiero krytykować. Edytowane 21 Lutego 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi