Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 16 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 zwiedzanie Ziemi musi być na okrągło koniec końców bez względu na kierunek lewo prawo powtarzalne trafisz w to samo miejsce lecz jeśli lewo prawo lekko choć zmieni trajektorię w dół lub w górę dotrzesz do szaleństwa lub boskości tak czy siak już po tobie 11
tetu Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie da się ukryć, musi:) Też siem* zgadzam. Lepiej nie smakować:) Pozdrówka Iw.
Antoine W Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 @iwonaroma muszę siedem razy, bo nie wiem... bo geografia to, czy ostrzeżenie? 1
tetu Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Geograficzne ostrzeżenie :D Mapa i kompas w dłoń i cała wstecz:) 1
Antoine W Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @tetu Dzięki za wskazówkę, bo dzisiaj coś za mną nie tak - wypiłem za dużo, czy zjadłem za mało? Nie! Polak nie je, Polak zakąsza ;) (za mało zakąszałem, i brakuje w polskim litery aą) (Do szaleństwa już dotarłem, do boskości więc teraz!... trochę się boję) (jednak ładne - ale z Twoją wskazówką)
iwonaroma Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) lub smakować pomalutku, małymi porcjami zwracając uwagę na to co wkładamy w usta :) Inaczej rzyg murowany a może i zatrucie :( Mapa i kompas :) fakt, bardzo przydatne :) Cała wstecz czasem konieczna, fakt. Nie ma co przeć na wariata :);) Również zdrówka :) nie chcę tu uchodzić za jakąś straszącą czarownicę :) W sumie stracić możemy tylko coś zewnętrznego, rdzeń będzie się miał dobrze :) jak już pozwiedzałeś to i owo, to przecież wiesz. Żyjesz :) Dzięki @Ilona Rutkowska @Karina Westfall @Gosława @Wątpiciel Dziękuję i pozdrawiam! :) 1
iwonaroma Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Rafał Lisik podziękowania
Tomasz Kucina Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 hahaha. Fajniutko ;) Jak wyczytałem podróże tylko w azymucie poziomym. Troszkę poczułem się jak w gierce RPG, avatar idzie rozgląda się a w panelu gry strzałka góra-dół na czerwono ;) Tak jest ;) Za dużo w górę lub w dół nie należy, za blisko biegunów sumienia, ;D Super ;)Pozdrawiam Iwonko.
Gość Franek K Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jest taka stronka, na której można sprawdzić co jest dokładnie po drugiej stronie globu (naprzeciw punktu, w którym się człowiek znajduje).
iwonaroma Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) trafne z tą przesiadką :) Dzięki ? :) jak w gierce :) no tak... Dzięki i zdrówka też :) Od razu poleciałam sprawdzić :) niesamowite... już wiem dlaczego wyspy Nowej Zelandii wydają mi się tak atrakcyjne :) Dzięki :) @Leszczym podziękowania
huzarc Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @iwonaroma a co zrobić z płaskoziemcami;)pozdrawiam:)
iwonaroma Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Mają przerąbane :) Również zdrówka I dzięki
iwonaroma Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 @Natuskaa :) dzięki
Lidia Maria Concertina Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @iwonaroma Genialne! :)
iwonaroma Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki za głos
iwonaroma Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 @Sylwester_Lasota :) dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi