Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jazzkółka Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 rozmyśl się o mnie zapachem lip rozdygotanych pszczołami odeślij na niedoczekanie wieczne wątpliwości lepkie goryczą zerwij z drzewa wiadomości zatrute złem a te dobre zostaw na dobre zawróć mi niebo w głowie niech mam za swoje i nie swoje zapomnij mnie bez ciebie przecież od zawsze byłam gdzie bądź ty skreślaj czas szczęściem jak słońce bochen dnia na przed- i po- rozczaruj mnie w sobie na wieki wieków zamęt tak nawet wspak 10
huzarc Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Bardzo ciekawe i bardzo mi się to spodobało. Pozdrawiam:) 1
Wątpiciel Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ciekawa struktura i emocjonalny przekaz. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 @opal Świetny wiersz. Bardzo mi się podoba. Kawałek świetnej poezji z odwagą i rozmachem:)) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 ciekawy, zatrzymuje, interesujący monolog. 1
Czarek Płatak Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Na wieki wieków zamęt. Co za wspaniała puenta do pięknej prośby lirycznej. Rutyna i marazm to przecież śmierć miłości. Pozdrowieństwa 1
Gość Franek K Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Cudeńko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jazzkółka Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @huzarc , @Wątpiciel , @Leszczym , @jan_komułzykant , @Czarek Płatak , @Dag , @Franek K - serdecznie dziękuję za miłe słowa pod tekstem. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Antoine W Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @opal pomodliłem się, nawet wspak... i było mistycznie...
Rekomendowane odpowiedzi