Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Swoje kolczyki zrymuję z twoimi ustami częstochowska pobożność chowałam spojrzenia w książeczce do nabożeństwa zasuszając między stronami niedojrzałe słowa wzrok na kolczyku sinieje brakiem oddechu poetyczny samobójca kobieta musi określać się w czyśćcu - a ja nie umiem pisać białych wierszy
Tdk crew Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 te nie umiem pisać białych wierszy to część wiersza??ostatnia zwrotka mi się nie podoba!! Pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hej;) ostatnia strofa ważna, nie usuwam... podpowiedź:czystość:biel;)... Pozdrawiam Agata
Amphe-tamina Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 nie jest sztampowy i coś w nim siedzi ! na pewno .. :) pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ok uznajeto za pozytywny odbior:> siedzi w nim-obiecuje....choc podobno znów zaplatałam: taki jego urok:D Dzięki za komentarz Pozdrawiam Agata
Ania D. Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Początek interesujący,ale potem niestety wszystko psuje ,,częstochowska pobożność"i zwrotka z książeczką do nabożeństwa.Gdyby ją wyrzucić i zmienić zakończenie,byłby wiersz w klimacie Białoszewskiego.Warto nad tym popracować, bo znam takich,co lubią poezję w stylu ,,mistrza Mirona".
pan_ktotam Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 "chowałam spojrzenia w książeczce do nabożeństwa zasuszając między stronami niedojrzałe słowa" yea.... ludzie! zakończenie jest genialne... cały wiersz na nim zyskał..... a tak ogólnie: podoba się, choć nie przeżywam ultra-uniesień... /ktotam
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hmm... poprawianie to zaburzenie interpretacji:czestochowksie rymy: ironia..inaczej wyrazić sie tego nie da:zabawy słowem zaburzac mi nie wolno, nie tym razem:) ale dzięki za sugestie Pozdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Panie kto tam... miło ze wkońcu ktos złapał pointe-owszem , na dreszcze i uniesienia to nie jest materiał, ale coś tam wniosi:) dzięki za komentarz Pozdrawiam Agata
Mea Liberta Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 wiersz dobry, ironia udana;) gratuluję:) (rozumiem:D) Widzę, że AniaD tutaj też się nie wczytała;) Aniu, przeczytaj jeszcze raz, tu jest ukryta (albo nawet nie) ironia, dot tego, o czym ostatnio pisała kalina kowalska. Poza tym, ok, ty szukasz może stylu ks Twardowskiego, ale ludzie tutaj, bardzo często szukają własnego stylu... ty znasz takich, co lubią poezję w stylu "mistrza Mirona", a ja znam jednych, którzy lubią Nirvanę i innych, którzy uwielbiają OSTR. i co z tym fantem zrobisz? Pozdrawiam, Mea:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hej mea:)Dzięki za komentarz;stylizowac sią na nikogo nie bede-owieczką Dolly byćnie chce:) Trzymaj sie ciepło:) Pozdrawiam Agata
Amras_Elensar Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Agatko!!!! Znowu dobry wiersz. Troszkę nad nim posiedzieć musiałem. :) NIe tylko pointa jest ironiczna:> Przynajmniej tak mi sie wydaje. Masz racje. Klony oglądam w telewizji:) ewentualnie w parku.
Lisa Wonderful Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Umiesz. I znowu (a przez całą niedzielę ubolewałam nad miernotą wierszy niektórych forumowiczów) znalazłam coś mi bliskiego. Otóż jak poznałam swą miłość, byłam gorliwą katoliczką, a On ateistą słuchającym blak metalu. I też napisałam wiersz z wątkiem religijnym. Za 48 godzin opublikuję "Koronkę do miłosierdzia Bożego".
Lisa Wonderful Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Poprawiam się - black metalu. Nie, żebym miała problemy z angielskim, ale to te studniówkowe pazury...
Luthien_Alcarin Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za poświęcony czas i komentarz, Co do klonów: to takie sprzedawanie czyiś ideałów na siłę... POzdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 hej Lisa:) dzieki za komentarz: co do "studniówkowych pazurów": chyba nie są takie złe:> Pozdrawiam Agata
Archie_J Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Wspaniałe jak dla mnie. Znów ciężko zinterpretować. Potrafisz zaszyć słowa:-) pozdr Ariel
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 dzieki wielkie;) Pozdrawiam ciepło Agata
Rekomendowane odpowiedzi