iwonaroma Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) nasze życia (twoje i moje) kołowały w pewnym schematycznym obiegu (rytuał, rytuał, rytuał, rytuał, rytuał...) aż do momentu pierwszego pocałunku. od tej chwili rozpoczął się nowy wzór Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 5
Marek.zak1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ach ten pierwszy pocałunek z czarownikiem. Niebo już nie jest potrzebne:). Póki co przesyłam mus z lodami i bitą śmietaną. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, Iwono. Noż jak ja lubię Twoje pisanie. :)
Annie Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Ciekawe. Chociaż dla mnie - bez ( twoje, moje ) pozdrawiam Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witam - miły wierszyk. Słoneczka życzę.
iwonaroma Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @Marek.zak1 dzięki dzięki :) czarowanie miłowanie... smakowanie :) Lody wyglądają (i pewnie smakują) niebiańsko :) @Justyna Adamczewska Justyś, ze wzajemnością! :) dzięki za serce @Pi_ :D , miłość ma coś z prania :D, to pewne! :) Co do śnieżynek, fakt, ale ulotność wzmaga piękno (ponoć). dzięki za serce @Waldemar_Talar_Talar dzięki Waldku za serduszko, też słoneczka (na jutro!) a dziś spokojnej nocki @TakitamWpis mam nadzieję, że pozytywne ;) @Annie_M dzięki Aniu za serce; to twoje moje to tak raczej tylko dla rytmu, bo przecież wiadomo; również pozdrawiam podziękowania dla Jacka :)
iwonaroma Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 TakitamWpis, dzięki za serce
Nata_Kruk Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... już czytałam odp. dla Ani... Ciut przy dużo mi, słowa "rytuał", aż pięć razy... wiem, chęć podkreślenia, że 'to-to'. .. no i za dużo enterów, sorry... a że pocałunek stał się przyczynkiem do nowego (życiowego) wzoru, cóż... musiał być baaardzo znaczący. Pozdrawiam.
TakitamWpis Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @Nata_Kruk jakieś wątpliwości wyczuwam w twojej wypowiedzi, że pocałunek może być ważny, znaczący, że może być naczyniem dla ładunku emocjonalnego w którym dochodzi do niezwykłego połączenia. Ja twoich wątpliwości nie rozwieję, raczej. pozdrawiam jaś.nie pan =) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)) 1
iwonaroma Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tymi enterami - masz rację, może trochę ścieśnię. Ilość powtórzeń wg mnie jest akurat ;) Ten pocałunek był nie tylko znaczący, ale także złączający - inaczej nie mógłby powstać nowy wzór! (byłyby nadal dwa osobne wzory :)) zdrówka Próbowałam ścieśnić, ale mi miejsca na oddech zabrakło ;) 2
Rekomendowane odpowiedzi