ania mila milewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) przebudziło się miasto co myślało że śpi lecz wstając dopiero zaczęło śnić i ruszyło tłumnie zdobywać nie swój świat w kolejkach hałasie nadmiarze kotle gęstym od spraw tak miasto leczy dziś kaca liże rany swych strat i otworzyłam oczy zamykając tam drzwi wskoczyłam tutaj na chwilę na chwilę przestając żyć oddech staje się głębszy a oczy szerzej otwarte tu bardziej na siebie uważam i kroki stawiam uważniej by nie zapomnieć jak wrócić tam gdzie się gwiazdy kołyszą w złocisto-świetlistym pyle tam gdzie tak bardzo tam gdzie aż tyle Edytowane 7 Lipca 2019 przez ania mila milewska (wyświetl historię edycji) 6
Czarek Płatak Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Bardzo miejski wiersz. Z okropecznym podobaniem czytałem. Wkradła się literóweczka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ostatniej strofce: czy nie miało być 'aż tyle'? Żadne czepiactwo, bo wiersz przedni ;) Macham kudłatą łapą! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam - no i fajnie bajkowo - tak lubię. Spokojnego wieczoru życzę. 1
ania mila milewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuje :) wzajemnie :)
ania mila milewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje :))) poprawiłam ;) cenne uwagi zawsze w cenie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Justyna Adamczewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lizać coś,czego nie ma. To mnie zastanawia - liczyć straty. Dziwne określenie. Pozdrawiam. J.
ania mila milewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lizać rany strat :) a rany są
Justyna Adamczewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No temat wart rozmyślań.
Czarek Płatak Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wytykaj języka, bo Ci krowa nasika :P Ależ proszę uprzejmie. Zawsze do usług :))
ania mila milewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahaha, a ja lubie ;)
ania mila milewska Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje :) kłaniam się nisko :)
Rekomendowane odpowiedzi