Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Lipca 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Smutna Ala, smutna Krysia, nie pokażą już się dzisiaj i nie wyślą słodkiej foci do szerokiej publiczności. Józek, który auto sprzedał, też się martwi jak cholera, bo już kupił sobie nowe i pochwalić się nie może. Mirek z Anią byli w knajpie w galarecie jedli karpie. Mirek wszystko, owszem, sfocił lecz się teraz tylko złości, bo pokazać dziś nie może jak wywijał tępym nożem, jaki potem deser zjedli, czym popili i gdzie siedli. Problem dzisiaj ma słodziutka Ania, która zdjęcia z dzióbkiem robi w seriach i się chlubi tym, że każde z nich polubi. Heniek, słynny fotografik panowanie również stracił, gdy dopadła go wieść smutna: Giną zdjęcia mu z Facebooka. Leci wieść wokoło świata, że Istagram również pada. I coś wczoraj tam pisali, że w siedzibie mieli sarin. Więc pomimo komiczności, oczekiwań rozbieżności, ta awaria w środku lata, to jest chyba jednak atak. Giną zdjęcia nowe, stare, może to za jakąś karę (mi zginęły prawie wszystkie), więc wam powiem: WIĘCEJ PISZCIE! ;) P.S.: Już są z powrotem :). Jeśli ktoś nie zauważył, to wyjaśniam: Przez kilka godzin nie można było wysyłać zdjęć na Facebooka i Istagram, nie można było przesyłać fotografii przez messengera, nie było też dostępu do wielu wcześniej upublicznionych materiałów foto. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 9
Marek.zak1 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Sylwestrze, gratuluję, także refleksu. Poezja powinna reagować na to, co się dzieje na zewnątrz a jej zwięzły i celny przekaz jest jej wielką siłą. Taki jest Twój wiersz, a za poczucie humoru kolejny plus :)
iwonaroma Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Mam nadzieję, że peel odzyska, co mu zginęło :) Lekko, ciepło - się czytało :)
Gość Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zabawnie i ironicznie ubrałeś tą awarię w słowa ;-) Przy niejednym wersie się uśmiałem. * Nie ma co, dobrze jest zrobić od czasu do czasu backup tego co wrzucamy na profile społecznościowe. No chyba, że ktoś potraktował Facebooka jako chmurę... ;-) Pozdrawiam, świetny kawałek :-)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Trafnie. Co prawda mieszkam na wsi i mam agregat, ale tylko dlatego że pamiętam 20 stopień zasilania i lubię mieć zawsze w lodówce zimne piwo. Pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Ja na szczęście takich problemów nie mam :-) Tekst świetny :-)
Marlett Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Awaria była światowym problemem ;))) PozdrawiaM. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że wszystko znów działa jak powinno :) Dziękuję i pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda. Zaraz muszę skopiować ten tekst na dysk ;) Dzięki i również pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do tej pory myślałem, że najwyższy był dziesiąty... A punkt dostałeś za agrgat (dziewięćsetny ;)) Dziękuję i również pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem i chciałem o tym pisać, ale wierszyk zaczął mi się niebezpiecznie wydłużać, więc postanowiłem go zamknąć w swojskich klimatach :) Również pozdrawiam. Do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi