Natuskaa Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 mam stopy w odciski od stania na drzewa wystających korzeniach rozpościerających się po najbliższej przestrzeni moje krótkie dni liżą jego długi żywot rany się zasklepiają mała ja wielka ja wciąż zbyt grzeczna by po prostu uciec 29.06.2019 2
Ysabella Ynes Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oryginalne połączenie. Podoba mi się. Pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może "mam stopy w odciskach"? Wtedy i rym by był z : Ja za Ysabellą - też uważam, że: Ciekawe, czas jest względny. pozdrawiam @Natuskaa J.
Natuskaa Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:) lubię łączyć a jak się uda oryginalnie to wtedy jest ok. Pozdrawiam
Natuskaa Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam nad "odciskach" ale za dużo by było tych "ach"-ów, więc odpuściłam. Czas może i jest względny, ale bywa i bezwzględny jak nic innego... Dzięki :) Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Heh ciężko czytać taką czcionkę.
huncwot Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Dwa pierwsze wersy są cholernie wkurzające gramatycznie ale... znakomite!!! Odważne DOBRE
iwonaroma Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Oryginalnie piszesz Natuskoo i rozumiem też Twoją chęć stosowania choć trochę innej czcionki niż powszechnie używana :) Wcześniej też była oryginalna (w ramach możliwości :)) a nie spodobała się Pi, teraz Marcin nosem kręci, a chciałam zauważyć, że Janek (ach, gdzież się podział! ) non stop pisze taką, jak powyższa (albo podobną, bo nie pamiętam dobrze) i nikt mu uwagi nie zwraca :) Ja tylko zwróciłam mu uwagę na wnerwiający awatar, ale się specjalnie nie przejął :) Sorry Natuskoo za wtręt, ale chciałam unaocznić, że jeśli są do wyboru czcionki - to można z nich korzystać wedle własnego upodobania :) Niech żyje wolność! ;) Co do treści wiersza, to wszyscy jesteśmy przywiązani do drzewa życia, jedni do korzeni, inni do konaru, do gałęzi, do liści, kwiatów i aromatu... pozdrowienia
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam - jak to mówią ciężki wiersz ale idzie się do przodu czytając. Miłego życzę.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Czcionka, która zastosowała natuska jest nierozpoznawalana na telefonach dlatego znikają polskie znaki, co oprócz samej czcionki powoduje problem w przeczytaniu tekstu. U Janka pomimo kursywy czcionka jest czytana przez telefon i dzięki temu nie musiałen się do niej odnosić. Edytowane 2 Lipca 2019 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Natuskaa Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszystko musi być gładkie, niech się umysł gimnastykuje :) Pozdrawiam
Natuskaa Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to wybrałam a, że taka czcionka mi akurat przypadła do gustu... lubię jak jest choć trochę podobna do pisma odręcznego, chociaż moje jest zupełnie inne, ale to jest jakby choć trochę odręczne :) I tak jak piszesz, powstało po to, żeby z niego korzystać. Jeśli chodzi o treść to fakt, każdy ma inaczej, teraz chyba w przewadze do owoców ludzie się przywiązują... Dzięki :) Pozdrawiam
Natuskaa Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również witam. Ważne, że do przodu :) Dzięki. Pozdrawiam
Natuskaa Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zasugerowałam się tą myślą i choć mi odpowiada mały druk (zmagam się z nim na co dzień) to powiększyłam i cieszę się, że to zadziałało (bo przecież każdy z nas jest inny i ma inne potrzeby). W sumie nie pogrubiałam, ta czcionka chyba już taka jest. A co do wychowania, to czasami się zastanawiam, czy to bycie grzecznym aż tak pomaga w życiu. Dzięki :) Pozdrawiam
Natuskaa Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Standardowo u mnie dyskusja o czcionce... Myślę, że jest czytelna, trochę powywijana, ale mimo wszystko czytelna (to w komputerze). Na moim telefonie też jest w porządku. Widać polskie znaki. Tyle, że czcionka nie wygląda tak jak w komputerze tzn czcionka jest jakaś bardziej standardowa, nawet ta z cytowanych gdzieś w komentarzu. Nie wiem jak to działa, nie znam się, ale w tym momencie jestem w stanie uwierzyć, że są jakieś zawirowania, skoro i u mnie są w stosunku do tego, co pojawia się na komputerze. Dziwne to jest... Dzięki za informację:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi