Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 9 Maja 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 ja wydobywam się z cienia tak bardzo kocham moje imię w twoich ustach . 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Witam - podoba mi się to samouwielbienie - jest dobrze. Miłego ci życzę. 1
Marlett Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Lubię zwięzłość taką, jak w Twoim wierszu:) Pobudza wyobraźnię. PozdrawiaM. 1
Czarek Płatak Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Kurde. Jak ja lubię taką 'treściwość'. Najfajniejsze jest to, że taka w niej przestrzeń, że po horyzont ...:) 1
WarszawiAnka Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Duszko, a może jednak "krok po kroku?" "Wydobywam się, czy "wyłaniam" Pozdrawiam :) 1
duszka Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postaram się :) I dziękuję Ci za życzliwość :) To uczucie, to "samouwielbienie" powstaje tylko wtedy, gdy jestem tak kochana, Waldemarze :) Dziękuję za pochwałę i życzenia, które odwzajemniam :) Miałam nadzieję, że tak zadziała :) Dziękuję, że mi to przekazałaś, Marlett :) Pozdrawiam serdecznie
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 @duszka Nooooo, droga autorko, Twoje miniatuki są tak delikatne i subtelne, że kupuję je w całości. :-) 1
duszka Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny, uszczęśliwiający mnie komentarz i do tego zrymowany! Dziękuję, Czarku :) Tak, Twoje propozycje brzmią dobrze, może bardziej "gładko", WarszawiAnko, ale te, które użyłam wydają mi się bardziej "treściwe", więcej mówiące, a to w takim krótkim wierszyku jest ważne. Dziękuję Ci za aktywne czytanie i serdecznie pozdrawiam :)
duszka Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko w całości je "sprzedaję", Wędrowcu. :) A co do tej dodam, że oprócz tego jest też erotyczna, ale ceny przez to nie podwyższę. ;) Dziękuję Ci za miłe słowa :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno nie zauważyć. ;-)
duszka Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie byłam pewna, bo nikt do tej pory o tym nie wspomniał. Cieszę się, że jednak :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym nie należy się przejmować, zapewniam. :-) Bardzo wiele erotyzmu wnosi już sam tytuł. 1
WarszawiAnka Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tylko sugestie. :) Pozdrawiam
Klara Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się przekaz zawarty w wierszu:) Zrezygnowałabym jedynie z zaimka ja*. wydobywam się* mówi samo za siebie:) Pozdrawiam:) 1
duszka Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 @egzegeta Miło mi, że zajrzałeś i dziękuję za głos :)
duszka Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się :) I zgadzam sie, że zaimek "ja" gramatycznie nie jest konieczny, jednak potrzebowałam tego podkreślenia obecności i udziału podmiotu lirycznego w przekazanym doświadczeniu, tego silniejszego przylgnięcia czytelnika do niego już na samym początku wiersza. Pozdrawiam :) 1
Klara Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Rozumiem i dziękuję za odpowiedź:) Czytelnik daje sugestie, a autor doskonale wie, czy dla dobra wiersza przyjąć je, czy odrzucić. Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi