Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) i oczy i myśli do ciebie - jesteś nowy uśmiechu nie tylko na ustach jaśniejesz . . Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji) 11
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - lubię twoje mini - zgadzam się uśmiech można okazywać nie tylko ustami. Miłego ci życzę. 1
Czarek Płatak Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Musi być fajnie z takim nowym uśmiechem, nie tylko na ustach ;) 2
duszka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postaram się zarazić tą twoją pewnością, bo mi się niezmiernie podoba! I ciesze się, że według Ciebie udało mi się naruszyć "wytarte powiedzonka". ;) Dziękuję Ci za ten niezwykły komentarz :) Pozdrawaim.
duszka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i chyba wtedy jest najprawdziwszy :) Tak, jak ten tutaj :)) Dziękuję i pozdrawiam! . Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, chyba taki znasz i piszesz z doświadczenia ;) Życzę Ci ich jak najwięcej i pozdrawiam :)
duszka Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 @Waldemar Talar @Marcin Krzysica @Liryk @Czarek Płatak serdecznie dziękuję za serduszka i daję za każde uśmiech :) :) :) :)
Luule Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 A już myślałam, że nowy, to nowy...facet ;) i tu mnie fajnie zaskoczyłaś z tym uśmiechem. pozdrawiam Duszko:) 1
Myśli Piękne Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Szczery uśmiech, którzy potrafią dostrzec nieliczni. 1
duszka Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie musi być wykluczone, Luule :) I cieszę się z tego zaskoczenia,, bo wydaje mi się, że przez nie zwiększa się nagle siła działania treści, co w takiej kilka sekund trwającej miniaturce jest szczególnie ważne. Dziekuję, że tu zajrzałaś i podzieliłaś się wrażeniami. :) Pozdrawiam.
duszka Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, bo chyba musimy nauczyć się go dostrzegać.., może też mu zaufać. Dziękuję Ci za czytanie i refleksję. :) Pozdrawiam.
duszka Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 @iwonaroma @Deonix_ Dziękuję! :) :)
Młoda Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Niby miniatura, a potrafi całego (dużego, nie da się ukryć) człowieka zatrzymać i zmusić do refleksji. Dziękuję Duszko!
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zmiany na lepsze więc PLka jaśnieje uśmiechem ;) PozdrawiaM.
Roklin Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Bardzo prosty tekst, ale jaki piękny i ujmujący! ] Często to, co nowe jest a) najpiękniejsze i najbardziej ekscytujące, b) budzące opór i wymagające najwięcej uwagi. I o tym, jak sądzę, jest ten wiersz. Najważniejsze jednak, że to cieszy. I zmusza do zastanowienia: dlaczego nowy? Super! Pozdrawiam :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Takie maleństwo, a ile w nim uczuć i emocji. Gratuluję Duszko. Pocieszanka, dająca nadzieję, w sam raz dla mnie. Fajnie było przeczytać. :)) Justyna
duszka Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się :) I dziękuję Ci za Twoją cenną dla mnie refleksję :) Tak :) Ale zauważam, że nawet do takich muszę się przyzwyczaić, im zaufać i nauczyć z nimi żyć... Dziękuję Ci za współodczuwanie :) Tak, o tym! Bardzo się cieszę z Twojego zrozumienia tekstu i pochwały jego prostoty - dziękuję Ci za nie :) Dziękuję ci za gratulacje, Justyno, ale jeszcze bardziej mnie cieszy ta "pocieszanka", i że jest nią też dla ciebie :)
duszka Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @WarszawiAnka dziękuję Ci za głos :)
Rekomendowane odpowiedzi