natalia Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 jak pomarańcza z wyszarpniętym kawałkiem rozkrojonym talerz obok ociekam wiotka skórka zmarszczyła brzeg sukienki wyrównaj nożem ostrożnie spuchnięte oko nie daje mi pełnego obrazu jesteś obok w filiżance? no tak francuska porcelana kiedy ja kisnę w plastiku chciałeś cząstki? goń się
asher Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jestem pod wrażeniem, jak ostatnio ciągle w piachu. Chyba wezmę zabawki i się tu przeniosę. Znajdzie się kawałek koło twojego wiaderka?
Roman Bezet Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 natalio, ja się też tu przenoszę :), bo najważniejsze jest dobre towarzystwo! Z uwag moich: - talerz - przeniósłbym do następnego wersu - "mi" przed brzegiem może nie być, to samo przed "pełnego" - jeden znak zapytania powinien wystarczyć (obok - filiżance) - "mnie" po "cząstce" lepiej w domyśle, czyli usunąć ;) Ciekawy pomysł na wierszyk miłosny (na pograniczu erotyky ;) pzdr. b ps. znalazłem jeszcze jeden "tomik" - wiesz na co ew.? napiszę w mailu ;)
natalia Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Bezet, dzięki za uwagi, zaraz się wezmę za obróbkę wiersza no a przy moim wiaderku zawsze miejsce dla Was będzie :)
natalia Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 mi mi wycięte, znak zapytania i mnie drażnił ale z tym talerzem przekonana nie jestem... bo jak przesunę to będzoe obok ociekam a nie lubię jak wyrazy się zazębiają o.. o.. chyba gorzej to brzmi... dziękuję bardzo Alter Netku/o? :) teraz chyba lepiej?
PiątaPoraRoku Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 kurcze:( posadzono mnie o plagiatowanie .. i zaczerpnięcie motywu z Twojego wiersza, jest mi przykro bo tak nie było chodzi o moj wiersz bez tytułu umieszczony na poezji dla początkujących. Fakt że i u mnie jest skórka i pomarańcza, ale nie widzialam Twojego wiersza przed wklejem tu swojego a poza tym moj powstał w 1991 roku czyli juz dość dawno. Poczułam się w obowiązku wytłumaczyc się tutaj.. bo jakoś mi się nie przyjemnie zrobiło. Ja nie widze jakies zastraszajacej zbiezności w naszych utworach ale moze ja na to inaczej patrzę :( Co myslisz na ten temat?
natalia Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ojej jakiś absurd! kochanie nie przejmuj się tym, zaraz zajdę do Ciebie i wszystko wyjaśnimy :)
PiątaPoraRoku Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ...dziękuję.... ulżyło mi.... pozdrawiam ciepło
aneta michelucci Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 przykro mi Natalio,ta kłutnia w Twoich komentarzach,nie na temat. cóż Ty,obronca uciśnionych ? zamiast, o Twoich pomarańczach... nie zdziwię się, jak wywalą to wszystko do Kosza!
natalia Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obrońca uciśnionych? heh zawsze :) tu miast tam? no trudno, sprawa w sumie i tego wiersza dotyczyła wywalą? całkiem możliwe :)
Crow Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Crow Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jaka znUF kłUtnia ??? ;-)) Aaaa, owszem, niczego sobie ;-) Pozdrawiam Cię Natalio, siarczy... a, tfu - soczyście !
anuncja em Opublikowano 5 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2004 Podoba mi się ta gra sprzecznych metafor Natalio serdeczności an.em
Rekomendowane odpowiedzi