Kraft_ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 koniecznie teraz przekładam na inne noce paskudne zwyczaje serwowane w twoim menu z puszki po drobnych ulatnia się nowe ścieranie siebie punkt wyjścia bez napiwków klarowny wątek kiedy chcesz mnie owinąć szkoda palców zastanawiające są też twoje loki ćwiczysz na nich diablico na wysokich obcasach szafując aniołami wyglancowany na wysoki połysk podgalam pekaesy z aureolą u paska nie dam się zwariować nie znam komend nie umiem szczekać na zawołanie aportować też nie potrafię za to wiem jak kochać i tu jest
Anonimowy Huzur Mirahi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zaiste! pogrzebać można siebie czytając takie fantazmaty.
Kraft_ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 witam anonimowy... jak to łatwo anonimowo, prawda? napisz coś... lepiej... :) pozdr.
Anonimowy Huzur Mirahi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Łatwo anonimowo? raczej trudniej niż można przypuszczać. Albowiem jeśliś znałbyś moje imię, nie czepił byś się o to - prawda? Dodałem anonimowy, ponieważ nie szukam dla siebie pochwał, krytyki. Nic nie mam osobistego, nie chce być indywidualny. Mów mi nic albo nikt. hahaha A co do twojego wierszyka, nie mówiąc już o stylu - zrodzonego z "wad" umysłowych. Dlaczego wad? nie wściekaj się tylko, ale jak to nie są błędy mózgu to musi być to czymś ultra genialnym w co wątpię, zresztą nie tylko ja, ale także JA ze wszechświatem. Na siłę wciskając "z pralki" myślątka do wierszyku, pisać takie rzeczy to hańba.
Kraft_ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwól, że jedynie się uśmiechnę... :)
Rekomendowane odpowiedzi