agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uwodził śmiałosłowapieściłpo koleigładziłz i pod włoslgnęły do ustmruczącpoiłychętnieoddawały sięz i bez wstydunabrzmiałe egoeksplodowałospełnionepostawił kropkę
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ,............................
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fajnie byłoby gdyby kolejny wers, wnosił coś nowego. Nie podoba mi się 1 i 3 strofa. Druga nawet może być. :-) Wiesz, moim zdaniem, brak temu wierszowi jakiegoś głębszego wyrazu, czegoś, co można by bez trudu cytować; jakiejś poetyckiej formy; czegoś takiego co spowodowało by niezręczną ciszę: cancan'a przestaliby grać, a mężczyźni z podziwem drapali się po brodzie. Tu tego nie ma. Golas (myśl) biega i to sprawia niesmak raczej. Ale nie wkurzaj się. "Zawsze mogłobyć gorzej", co nie?Pozdrawiam.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ano nie wkurzam się, wiersz powstał jakiś czas temu, ale i tak nic w nim nie zmienięale moim zdaniem jest ten wyraz, czytelny dla mnie, może zbyt zakamuflowany...., pozdrawiam i mam nadzieję, że gorzej nie będzie, aga
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (agnieszka puczynska @ Aug 17 2003, 07:04 PM) moim zdaniem jest ten wyraz, czytelny dla mnie, może zbyt zakamuflowany.... Bynajmniej. Wydaje mi się, że dorabiasz do niego ideologię. Dopisujesz coś w myślach, co wcale istnieje. Wiersz nie jest ani wybitnie trudny, ani znalezienie tzw. drugiego dna, nie powinno przysporzyć nikomu problemu. Wybacz, że to piszę, ale jakąś inną znam chyba "agnieszke puczynska". Czyżby zaimponowała Ci twórczość kogoś i teraz próbujesz kopiować? Moja droga: no, nie godzi się. Jeżeli nadal upierasz się przy swoim to w porządku: nie mam żadnego "ale". Poczekamy na kolejne wiersze.Życzę dużo dobrego,Ukłony.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ależ tu nie o drugie dno chodzi:) właśnie to powiedziałam - jest czytelny:)to wyżej trochę ironiczne być miało:)poza tym jeśli masz Kogoś konkretnego na myśli, to nie jestem w stanie skopiować, ani w kawałeczku:)aga
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Agnieszko nie przejmuj się, Seweryn ostatnio ma chyba złe dni .Wg mnie wiersz rewelacja, pociągnięta akcja od początku do końca bez zbędnego gadania i do tego zakończona kropką. Bardzo śmiało uwiodłaś tu słowa Pzdr Tommy
Jon Wayne Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uwodził śmiało, troche za mało nie wymówił słowa choć nie weszła głowa ciągle mnie pieścił w brązowym oku wielkiego boa zmieścił wszystko po kolei zasadzał w alei po wzgórku mnie gładził i tam nos wsadził ! z wielkiego zapału ciął mnie pomału i pod włos wsadził sztos ... lgnęły do ust cytryna i biust mrucząc kolędy pytał o mendy poiłam go chętnie - on myślał mętnie oddawałam się pomału bez ceremoniału i bez wstydu nabrzmiałe ego i wacek jego eksplodowało... i się zalało... zbolałe ciało spełnione i zbeszczeszczone postawiło kropkę nad ONE A to nas zainspirowało by słowo ciałem się stało uwodził śmiało słowa pieścił po kolei gładził z i pod włos lgnęły do ust mrucząc poiły chętnie oddawały się z i bez wstydu nabrzmiałe ego eksplodowało spełnione postawił kropkę Droga Agnieszko, dziękujemy za natchnienie. To nasze pierwsze kroki w świecie poezji. Prosimy bądź naszą mendorką. Odezwiemy się niebawem. Pa! [sub]Tekst był edytowany przez Jon Wayne dnia 01-02-2004 22:19.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Jon Wayne dnia 01-02-2004 22:21.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi