Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 zbierałem czas by zrozumieć znaczenie słowa istnieję nazwany teraźniejszym zmienił we mnie temperaturę teraz bardziej płynny przybiera kształt naczynia jeszcze jest go zbyt mało aby ugasić Heraklita
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Użyłem Heraklitowych ognia i wody. Ogień z jego przygasaniem i rozpalaniem się jest ekscytujący. :) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może takie jest przeznaczenie tego tekstu, nie ma w nim drastyczności, więc nie wbija się w pamięć.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bardzo ciekawa ta czterowersowa "legowanka". pozdr
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Przy Heraklicie uśmiechnąłem się. Niby wszystko jasne, jednak w żaden sposób nie mogę złożyć tytułowego "Lego"
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię "wyliczanki". Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Mówić" i "zbierać", "łączyć", "układać", jeden klocek jest z innej układanki, może dlatego ciężko złożyć. Pozdrawiam Krzysiek
Kris Sobczak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 zmieniłbym tytuł, a poza tym daje do myślenia i tak ma być dla mnie ciekawe postrzeganie i ujęcie czasu, ognia i wody. poczucie tymczasowości zostaje złamane przekonaniem, że w naczyniu jest jeszcze miejsce na istnienie...ale przecież z góry tego nikt nie wie kiedy komu dzwony
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytuł nawiązuje do Logosu. Zawartość zaczyna pasować do naczynia, jest szansa na pełną zgodność. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi