majkaa_m... Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Znosisz mnie tak na wpół z przymknięciem jak znosi się letnie bzyczenie rozleniwionych much już palec głaszczący pilota mówi sam za siebie trochę zdziwiony bo zna struktury przyjemniejsze w dotyku Przemykam się to tu, to tam zamykam i otwieram przyspieszasz oddech ale to tylko kolejna czerwień w przerwie na reklamy A co będzie gdy zabłysnę gdy rozdzwonię rozczerwienieję? Może zmrużysz myśli bo kogoś Ci przypomnę a może tylko zdrapiesz mnie z ekranu
seweryna żuryńska Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 jakież to ładne i nastrojowe..i klimat piękny...i kolorami rozbrzmiewa gratuluję pozdrawiam seweryna
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Majkaa- luksio MN
Wuren Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 No no. Pozdrawiam Wuren ps. To wyżej nie było o Freudzie, wcale a wcale. Nawet palec znający struktury tym razem na miejscu - że się tak wyrażę. ;)
Leszek_Dentman Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Jestem laikiem w tej materii, ale uważam, że nie powinno być palec głaszczący pilot. PILOTA! Niezbyt też podoba mi się bzyczenie...
Arena Solweig Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Podobne jak mój poprzednik, refleksja na temat "bzyczenia "– myślę, ze trochę na silę, aby odciąć się od tak odciśniętego na współczesnej polszczyźnie (jakież to jednak niedawne) znaczenia " bzykanie " … ale wiersz bardzo…porusza wyobraźnię, narzuca klimat - jak na ekranie, zaskakujące kobiece spojrzenie… gratuluje ! Arena
majkaa_m... Opublikowano 16 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 zgadzam się z tym pilotem głaszczący kogo czego? pilota oczywiście i dokładnie Areno próbowałam zrobić tak żeby nie wyszło z tego bzykanie kłaniam się wszystkim Maj
Jacek_P. Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie kogo czego! Kogo co - biernik! pilota - jak kota, psa. A wiersz - bardzo. Tylko na końcu - to "zdrapiesz" trochę mi psuje nastrój. Dałbym tam "zdmuchniesz". Ale to tylko taka moja impresja. Pozdrawiam serdecznie Ja.
majkaa_m... Opublikowano 16 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 no jasne kogo co myślę co innego pisze co innego i robię jeszcze w międzyczasie co innego matko i córko dzięki Maj
majkaa_m... Opublikowano 16 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 a to zdrapiesz to może tą muchę czy jak...
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Pozwoliłem sobie zagłosować. Ukłony przesyłam Tadeusz
Jacek_P. Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aha! Bo w moim odczuciu PL - mucha wtopił aię w ekran i stał się obrazem na nim i że za pomocą pilota miałby zostać wyłączony, by zniknąć jak zdmuchnięty. A muchę, żeby zdrapać, to trzeba najpierw na ekranie rozplaskać (ble!). ;) Pozdrawiam. Ja.
Rekomendowane odpowiedzi