M._Krzywak Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Jury jednogłośnie wybrało zwycięzce - został nim I miejsce - Pijaczyna ok i bardzo bym prosił o przesłanie do naszego dobrego duszka Angello adresu, na który zostanie wysłana nagroda. Padł pomysł nagrodzenia dwóch kolejnych miejsc, jednak mam wrażenie, że nie czas teraz na zmiany, a nagrody można przeznaczyć na kolejny konkurs. A osoby wyróżnione to: II miejsce - Roman Riowil III miejsce - Rihtik Stempelek Ja osobiście gratuluję i mam nadzieję, że uczestnicy dobrze się bawili.
Oxyvia Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Przyłączam się do gratulacji. I dodać muszę, że nie są to wszystkie dobre wiesze w tym konkursie, jest ich znacznie więcej. Dlatego ja z pewnością bawiłam się dobrze.
Kaliope_X. Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Ja również pragnę pogratulować Zwycięzcy, jak i wszystkim, którzy zdecydowali się wziąć udział w konkursie. Podzielam zdanie Oxyvii, poza wyróżnionymi wierszami, były jeszcze inne, ciekawe utwory. Nie sposób jednak nagrodzić wszystkich. Bardzo dziękuję za wspólną zabawę. Było to dla mnie ciekawe doświadczenie - w znakomitym gronie! :) in-h.
Rihtik Stempelek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Satysfakcja nie tylko z zabawy... ale miło jest :) Dziękuję za wyróżnienie... nie tylko tobie :)
Jolanta_S. Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 gratuluję zwycięzcy i wyróżnionym:) Stempelek jednak na coś te rymy - fajnie:)))
Rihtik Stempelek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Jolanto S..pecjalnie na konkurs :) Dziękuję
Jolanta_S. Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się w rymach nie czuję i na zawołanie nie potrafię... muszę mieć jakiś impuls... za to wychodzą mi zakręcone erotyki... w tym jest mi dobrze:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Gratulacje dla zwycięzców :)
Oxyvia Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 I nie tylko dla zwycięzców, bo i dla wszystkich Autorów fajnych wierszy, Alicjo. :-)
anna_rebajn Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Również przyłączam się do gratulacji :*. Serdeczności dla zwyciezców. Pozdr. a
Oxyvia Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dla Was też, Dziewczyny. :-)
aluna Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Gratuluję zwycięscy i wyróżnionym! Powodzenia w następnych konkursach!
Oxyvia Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 I ja Ci gratuluję, Alunko. :-)
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Wielkie dzięki za wyróżnienie w tak znakomitym gronie :) gratuluję także wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie; jeszcze raz dziękuję.
Oxyvia Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Pijaczyno, najwyższe gratulacje! :-)
Kaliope_X. Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 gratulacje, w pełni zasłużone!! in-h.
Rekomendowane odpowiedzi