Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 kiedy rozum choruje za długo na ciekawość każde kolejne skaleczenie stóp to tylko cytat są książki których nie należy otwierać
Marek_Petrykowski Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ciekawa miniatura - pozdrawiam
maria_bard Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A dlaczego??? ;-) dlaczego skaleczenie to tylko cytat? Choroba rozumu nie kaleczy stóp, chyba, że wciąż chodzi i szuka. I wtedy jest dobrze nawet za cenę okaleczeń. Każdą książkę trzeba otwierać za wszelką cenę. To dobry wierszyk jako zaczątek ważnych dywagacji. Pozdrowienia. E.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również myślałem nad zdaniem : "są książki których nie należy otwierać". Z pewnością padło ono w filmie Romana Polańskiego "Dziewiąte wrota" , jako odnośnik do dość "specyficznej" literatury. pozdr
Bernadetta1 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 tytuł super Krzysiu:)pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pogadamy o tym szukaniu i otwieraniu. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z papierem walczę każdego dnia, tnie lepiej od noży. :) Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nogi całe w plasterkach. :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również myślałem nad zdaniem : "są książki których nie należy otwierać". Z pewnością padło ono w filmie Romana Polańskiego "Dziewiąte wrota" , jako odnośnik do dość "specyficznej" literatury. pozdr Lubię filmy Polańskiego, może poza jednym wyjątkiem. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst jest ""rozgryziony" już momencie kiedy zainteresuje. :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To też prawda. Może okazać się że po przeczytaniu tej jednej następne stracą tajemnicę. :) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno dobry tytuł to połowa sukcesu. :))))) Pozdrawiam Krzysiek
aluna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dla mnie cały wiersz jest przekazem , ale nie możemy unikać czytania , choćby nie wiem jak wpływały na nasze postrzeganie świata! Ja z reguły czytam do końca , ale rzeczywiście są ,,,bedą banalne, nic nie wznoszące , o takie ! Pozdrawiam ! Ja +
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już dawno wszystkie fabuły zostały wyczerpane. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uda się, nie ma problemu z przelaniem, sprawdziłem. :)) Pozdrawiam Krzysiek
bazyl_prost Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 czy to cos o boskim pazurze?
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, to o napisach na murze.
Rekomendowane odpowiedzi