Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dzisiaj zegarmistrz miał więcej czasu dla mnie i pokazał mi zimne plamy na kopercie złotego zegarka z dewizką znikają kiedy słońce jest spokojne zrośnięty stopami z własnym cieniem mocniej przylegam do ziemi w każde południe słyszę przydrożną kołysankę o kroplach mleka z piersi matki czas waży więcej gdy staje się dotykalny mechanizm kół i jego niedoskonałość ale na nic wskazówki w obracającej się historii gdy gnomony upadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alina_Służewska Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 w całości niezły tekst:) bez + ale pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za dobre słowo. Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko się zgadza. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Super. Bardzo mi się podoba:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za dobre słowo. Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dobry tekst. Sprawny technicznie i mądry. Brawo, pozdrawiam, Para:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze bardzo mnie cieszą Twoje pozytywne opinie. Dziękuję. Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi