innocenty_prędki Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 [quote=]wchłaniam dźwięki bezwolnie ulegam cykadom jestem w koronach drzew pośród traw faluję oddechem stapiam się horyzontalnie za uchem kocie mruczando jak radiolatarnia ...tak mie wciągło ;)
Nata_Kruk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ionocenty.. cieszę się, że wciągnęło... Dziekuję za wypunktowanie, super.! Pozdrawiam... :)
Nata_Kruk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za tę sielskość, dziękuję, za klimatyczność, także. Roklinie, pozdrawiam z chmurnych Mazur... :)
Roklin Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mazur, powiadasz...? Mazury mają piękne, sielskie krajobrazy... a ja mam tam rodzinę, której dawno nie widziałem. Trza by ją odwiedzić, wtedy zobaczę znów te widoki... Cieplutko pozdrawiam :)
Staszek_Aniołek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 brakuje jeszcze blasku księżyca i byłaby hollywoodzka scena romantyczna, w pozytywnym znaczeniu. ładny obrazek. jedno tylko mam osobiste ale... wiele już czytałem takich obrazków. ale nie gorsz się moją opinią :) pozdrawiam
NOWA Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Moim zdaniem wiersz ma się przede wszystkim podobać, a mnie się podoba. Po przeczytaniu robi się sielsko i anielsko, nastrojowo, a kocie mruczando dopełnia nastroju. Pozdrawiam:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Pamiętam jak tatko letnimi wieczorami, po upalnych dniach podlewał nasz ogród. Cudnie było potem przechadzać się po nim i wdychać ten zapach... jak podziękowanie. Poczułam to znowu, dziękuję :)
Kaliope_X. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 w takim ogrodzie źdźbło trawy świta, zawstydza słońce w łuskach zieleni. czerwień falami wschodzi, rozmyta, kadruje ciszę - oddech przestrzeni. Miło było przysiąść na chwilę w Twoim ogrodzie, Nato. Piękny obraz! pozdrawiam serdecznie, in-h. :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 uleganie cykadom- najprzyjemniejsze, pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Emmko, cieszę się, że właśnie to.. Miło Cię widzieć po przerwie. Dziekuję za wizytę i pozdrawiam... :)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mithotyn... nie odbieraj moich słów, jako trudność wprowadzenia zasugerowanych zmian, one mi po prostu nie odpowiadały. A jednak zmieniłam pierwsze słowo, na chłonę. Dystans chyba mam, bo wcześniej nie raz korzystałam z sugestii czytelników. Wydaje mi się, że nieobca jest mi także wrażliwość. Ale jeżeli szwaknuje co nieco, buu.. w każdym jest "coś" nie tak... nie jesteśmy ideałami. Dziękuję za ponowny wlgąd.
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Litości Staszku, tylko nie hollywoodzka, ale pozytyw znaczenia zostawiamy.! Dziękuję za.. ładny.. a że wiele już.. cóż.. obiecuję, że to był przedostatni raz... :) Wdzięczna za post, pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nowa, jeżeli było jak piszesz, tylko się cieszyć. Dziękuję za odwiedzenie ogrodu.Roklin . . . "Mazur, powiadasz...? Mazury mają piękne, sielskie krajobrazy... a ja mam tam rodzinę, której dawno nie widziałem. Trza by ją odwiedzić, wtedy zobaczę znów te widoki" . . . . . dobry wybór, planuj już wolne, bo Mazury czekają.!. mam nadzieję, że rodzinka także... ;) Ślę Wam serdeczne pozdrowienie... :)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłe wspomnienie przywołał mój ogródek, Alicjo. Wdychajmy więc zapachy w wyobraźni. Cieszę się, że zechciałaś zajrzeć, dziękuję i pozdrawiam... :)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaliope, to ja dziekuję za piękny wierszowany komentarz, zabiorę go następnym razem do ogrodu, by poczuć na własnej skórze, jak czerwień falami wschodzi... Dziękuję za ten wpis, dygam z pozdrowieniem... :)
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie powiem - romantyczny kadr, bo peelka jako źdźbło owo mi się jawi, a i "kocura" rola nie do pominięcia ;) Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Anno, cieszę się bardzo, że dojrzałaś "źdźblaną" peelkę i.. kocura w tle... ;) Miło było gościć. Pozdrawiam... :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 fajna miniatura :) pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Sylwku, miło mi, że fajna... :) Dzięki, że zaszedłeś. Także pozdrawiam.!
Rekomendowane odpowiedzi