miss_focha Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 płynę na skrzydłach wspomnień, do lat beztroski i zabawy... jak fajnie jest się wybrać na takie wyprawy... o ! fotka wstydliwa... cała w czekoladowym kremie , w sukieneczce z mgiełki , wcinam torcik to znów drzemię ... za chwilkę już taka duża ! bujam się na huśtawce, obok była kałuża ... a ja w białych rajtuzach ... nocnik też uwieczniony i głowa w nieładzie ... jaki ładny bobasek, a tak nieładnie płacze ... dzisiejsze zdjęcia są inne... dziś na każdym jestem formą ... ja wole tamte dziecinne , gdzie scena jest wspomnień mową ...
Lilka_Laszczyk Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Fajny, sympatyczny wierszyk, tak samo sympatyczny jak nasze zdjęcia z dzieciństwa. Pozdrawiam Lilka
maria_bard Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Może wyczyścić ten tekst z przedziwnych znaków? Poprawić błędy, inerpunkcję i pomyśleć nad treścią... Piszesz wiersze - bujaj się ostrożnie ;-) Pozdrawiam.
miss_focha Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 dziękuję za komentarze ... może i racja ale czy bez znaków przystankowych będzie zrozumiała treść ?jak zauważyłam niektórzy tu mają z tym problem ...oczywiście takie znaki jak- ;))(puszczanie oczka ) faktycznie nie są tu potrzebne ... wszystkie komentarze przyjmuję z pokorą ...większości nie dorastam do pięt ... pisanie nie jest dla mnie tylko zapychaczem czasu , a wyciszeniem się , uspokojeniem emocji ... większą przyjemność sprawia mi czytanie was :))dziękuję za waszą poezję :))))
maria_bard Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło porozmawiać :-). Znaki są PRZESTANKOWE. Też mam z nimi problem, dlatego nie używam ;-). A gdyby ten Twój wiersz odrobinkę skrócić? Wyjąć z niego najlepsze fragmenty...? Da się! Zapewniam. Temat wart pracy. Pozdrawiam. E.
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 znaki takie jak ;) w komentarzach nawet wskazane, w wierszu niestety nie. w wierszu emocje należy budować słowem, a nie emotikonami :). takie jest moje zdanie. a wiersz niczego sobie :). pozdrawiam i do poczytania :)
miss_focha Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 zgadzam się z tym :)) pozdrawiam i do poczytania :)
NOWA Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Lekki wierszyk, bo lekko się czyta i wspomina. Pozdrawiam:)
Stary_Kredens Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Te dzisiejsze też będą wspomnieniem i to już niedługo bo czas szybko leci, niestety, Co do wiersza , to ta forma jest dla mnie nieco niezrozumiała , niby forma i treść ? przeciwstawienie? Pozdrawiam kredens
krzywy olek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze możesz wkleić zdjęcie z pupą w nieładzie i będzie jasne o co kaman ;) myślę, że przesyt znaczków w wierszu, to nie dla dobra wiersza, to po prostu taka Twoja maniera, co można zauważyć również w komentarzu, ale tu niech sobie są, w wierszu: be! posłuchaj się rad, uparciuchu; pozdr
Rekomendowane odpowiedzi