cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm ... strasznie się zastanawiam czy rzeczywiście bo nie chce mi się wertować ... cóż ... widocznie obseksja , co zrobić ... Tutaj generalnie chodzi o moje oczy ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bajerka na kanwie astrokomicznej ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozszerzone żrenice oświetlają wszelkie krajobrazy ;-) Pozdrawiam , C :-)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 bogata mini w erotyzm, ale jakże subtelny. zdecydowanie pluszczę :) serdecznie pozdrawiam :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 też lubię zaułki. wiersz podskórny. to w oczach, głowie, pod powiekami wszystko się rodzi... pozdrawiam:))
Roklin Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Zgrabny, zastanawiający erotyk :) Podoba się :) Pozdrawiam z plusem
Spółka Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 świetnie poprowadzone zachwyty. przypomniał mi się pewien wiersz na ten sam temat innego poety :). widać godny uwiecznienia. przyłączam się do fascynacji "tematem" obu Autorów i pozdrawiam, Cezary! :)) S. plus.
cezary_dacyszyn Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. erotyzm musi być subtelny , inaczej pozostaje jedynie seksem . Ja tak nie kcem :-) Pozdrawiam , C .
cezary_dacyszyn Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tutaj nie zgadzam się . Bo jeśli o ludzi chodzi , to w biodrach kobiety ... wszystko się rodzi ;-) Serdecznie :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma się co zastanawiać - trzeba wysiąść z pociągu i przełknąć ślinę ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę o namiary na tego Autora :-) Może podpatrzę lepsze motywy ... ;-) Wzajemnie :))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 miniatura motyw kobiecych bioder dość często spotykany w poezji tu akurat ok. pozdrawiam Jacek ps te rozszerzone pewno nie od atropiny i dragów
cezary_dacyszyn Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozślimaczone ... takie no wiesz ... ale jak by to brzmiało ?? rozszerzone lepsze :-) poza tym kobiety bywają jak narkotyk ;-)
Vica Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Cezary, Cezary, Cezary.... magiczne vica:)
szarobury Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie umiem sobie podstawić nic pod "jeżeli wierzysz w gwiazdy", ale to może związane z moim zainteresowaniem Kosmosem. Ten symbol zbyt subiektywny, Cezary i daje mi odczucie pójścia na skróty Autora. Niemniej całość wrażeń na plus, pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja już tęsknię za magią Twoich bluesistych :-) Dawaj ale to szybko !!! Serdecznie ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gwiazdy wytłumaczyłem źrenicami :-)) Rozświetliły kobietę jak nic - stąd jej zażenowanie ... Pozdrawiam z obietnicą czegoś o Kosmosie - kiedyś ... :-)
Alina_Służewska Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 zaznaczyłeś osobą właśnie cielesną ale i poetycką dojrzałość magnetyczny wiersz gratuluję :)))
Marek_Dziekan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja uwielbiam ten sam zaułek, co za zbieg okoliczności, nieprawdaż? A wiersz, same słodkości.
Rekomendowane odpowiedzi