Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rąkzachłannychbluszcz owija szyikolumnębrak światławyrównany jestbrakiem ciemnościkontrast skórydotykiem łykampółnaga stoisznaga na półkrawędziąprzedzielonacień - brak cieniapokłuty ostrościąrozkładamręcewypadasz zdyszana
Adrianna Bruno Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To zdaje się trzeci erotyk Twojego autorstwa, który przeczytałam. Tamtych dwóch nie zapamiętałam - nie poruszyły mnie. Ale ten ... w tym coś jest... jakaś magia. Zwłaszcza w dwóch pierwszych strofach. (A musiało mi się naprawdę spodobać skoro aż sięgnęłam po klawiaturę nie sądzisz? )Dzięki, że tak fajnie piszesz.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I w końcu Adamie udało Ci się . czytając ten wiersz, cały czas mam wrażenie, że mogłeś napisać go lepiej. Tytuł adekwatny, erotyk zbyt prosty jak na Twoje możliwości, chociaż w ostatnich dwóch zwrotkach już coś mnie rusza.Osiągnąłeś swoje, wiersz mnie nie poruszył i proszę - nie staraj się więcej
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Adam Szadkowski @ Aug 12 2003, 06:56 PM) półnaga stoisznaga na półkrawędziąprzedzielonacień - brak cieniapokłuty ostrościąrozkładamręcewypadasz zdyszana To mi się podoba. Wyżej trochę mniej.Pozdr.
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten "erotyk" nie podziałał na moją wyobraźnię. Początek jakiś taki napuszony... nie wiem, nie podoba mi się. Kolumna kojarzy mi się z czymś raczej zimnym. Zakończenie wiersza rozmija się już chyba z tematem.pozdrawiam
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kolumna zimnabluszcz trującyzachłannyerotykprostyzakręt
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie!nie lubię dosłowności w niczym, a juz najbardziej w poezjiumiesz jedną kreską wskazać klimatemanuje z tego wiersza wielka czułość i nieodparte pragnieniezadziwia mnie, że umiesz chłodno wyważyć logikę obrazuja bym sie pewnie zachłysnęla w temacie i poszła w zmysłyzdziwiła mnie ... "szyi kolumna"ale pojęłam ją przeczytawszy zakończeniei tylko żal serce ścisnąłdzięki ci wielkieseweryna
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Twój erotyk działa na wyoobraźnię. Klimat świetny, ale tak jak przy czytaniu wierszy awangardowych odniosłam wrażnenie jakby był stworzony z ogromnym mozołem, "wypracowany".Tym, co utkwi w pamięci na dłużej jest niezaprzeczalnie zakończenie.
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Muszę coś dopisać. Wiersz podoba mi się, jest bardzo dobry, ale nie umieszczę go w szufladce z napisem "erotyk". Może ze mną jest coś nie tak? pozdrawiam autora
Mandaryn Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Mandaryn dnia 23-11-2003 17:44.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Mandaryn dnia 23-11-2003 18:24.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi