Ran_Gis Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 nagle wstałaś powiedziałaś późno pora iść w drzwiach się żegnaliśmy za długo noc się cała zakołysała przechyliła w ścianach w ramionach wystygła równo rano wariat budzik rozsypał wszystko do świata trzeba było wstawać i brać się za dzień wyzbieram przestrzeń która nas rozdziela po ziarnku do drobiny najmniejszej wsypię do wielkiego wora zawiążę dobrze zamknę w najszczelniejszej najtwardszej kasie pancernej i jak byś nie była daleko na świecie stanę nagle obok ciebie gwiazdy te same drzewa te same tą samą idziesz aleją wystarczy podbiec ramieniem objąć a byłoby jak kiedyś byłoby gdyby z mózgu ścierwo czasu wykroić
Anna_Para Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Zrezygnowałabym z wielkich liter. Kiedy "wyprostujesz" te paskudy - inwersje, będzie piękny erotyk. Za to podoba mi się:noc się cała zakołysała przechyliła w ścianach Ale plusikuję, pozdrawiam, Para:)
Ran_Gis Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 > Anna Para -skrzętnie korzystam i pozdrawiam Ran
egzegeta Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Cały wiersz na plus, ale gdybym miał wyróżnić, to pierwsza strofa i .... to ścierwo cholerne:) Pozdrawiam
Ran_Gis Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 > Mithotyn -gdzieś w nas.. dzięki za I-szy rozbiór i pozdrawiam Ran
Ran_Gis Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 > egzegeta -..cieszy mnie to ścierwo ! dzięki za przybycie i zdrawia życzę Ran
Jolanta_S. Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 delikatne poprawki pędzlem i będą wysmakowane obrazy Ran :))) serdeczne poZdrówka :)*
Ran_Gis Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 > Jolanta S. -całe me zasrane źycie to poprawki.. chyba na wysmakowane jeszcze poczekam.. ale za delikatną otuchę dzięki Ci Bratnia Duszo ! Ran
ROMAN_RIOWIL Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 " wstałaś " ," powiedziałaś " obok siebie i to na wstępie mocno rażą. Zrezygnowałbym ze " wstałaś ". " nagle powiedziałaś - późno pora iść - brzmi dużo lepiej. Również byłbym za klasycznym ( w pierwszej zwrotce ) umieszczeniem zaimka zwrotnego " się " za czsownikiem. Reszta niezła i niebanalna. Pozdrawiam
Robert_Siudak Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Dla mnie cały wiersz uratowany przez ostatnią strofę. Pierwsze dwie niezłe, ale też nie dobre w moim odczuciu, przeczytałem je bez większego zaciekawienia, ale że prowadzą do tego finału to całość przyzwoicie na plus. Pozdrawiam R.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 "Budzikom śmierć" . Finał świetny.Nie przyczepię się do niczego ,bo smutno mi się zrobiło.pozdr
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 A może to ścierwo da się wycisnąć, jak wrzód ;) Pozdrawiam, Ranie, z pluskiem Grażyna :)
Jolanta_S. Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to miałam na myśli, nic więcej RANi :)*
Rekomendowane odpowiedzi