Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oddech zatrzymać - w bursztynienakarmić zieleń płomienia rumieńcem zatrućlodu dojrzałośćzimnopowtarzam ciepłonie grawitacja przyciągalecz smak dłoninauczycielawybrałamczłowieka
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeczytałem i nic nie powiem,nie wiem co tu wymysleć,nie jestem tak twórczy jak Tyniom, może tylko to powiem, że mi się jakoś tak podoba...pozdrawiam,Kai Fist
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Aneta Paradysz @ Aug 11 2003, 05:18 PM) oddech zatrzymać - w bursztynienakarmić zieleń płomienia rumieńcem zatrućlodu dojrzałośćzimnopowtarzam ciepłonie grawitacja przyciągalecz smak dłoninauczycielawybrałamczłowieka Znakomity wiersz. Bardzo mi sie podoba punkt kulminacyjny w środku tekstu. Jest on taki delikatny, że prawie niedostrzegalny. Dobór słów, znaczenia bardzo subtelne, prowadzą przez obraz. Będę powracał, by znów przejść.Adam
Assire__var__Anahid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po raz kolejny dajesz mi nadzieje na to ze poezja nie umiera zupełnie i niepowracalnieznaczy ze mi sie podoba
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Aneto, nie wiem co powiedzieć, milczę więc, ale wydam wpierw z siebie prozaiczny dźwięk zachwytu.Nie, no. Masz swój styl, niepowtarzalny, i żadne dwa wiersze nie zlewaja się w jeden. Ten jest najlepszy chyba. Niesamowity.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "prochem ziemi rzeźbionaatmosfera lokalnie zagęszczona"Podoba mi się Pozdr.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To ja obejrzę może sufit z bliska, skoro taka Wasza wola .. Serdecznie dziękuję i pozdrawiamZielony kot
Rekomendowane odpowiedzi