teresa943 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 wiem poruszam karuzelę napięć lecz proszę o cierpliwość zanim oswoję zaufanie zacznij działać miodne słowa bez pokrycia to za mało by uwierzyć masz pecha nie będzie łatwo
Anna_Para Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Krysiu Tereso, w poincie jakoś mi uwiera dosłowność. masz pecha to nie jest łatwe Poza tym - mówisz do tego faceta z cierpliwością, i tak czy owak - dajesz nadzieję. A swoją drogą - ileż bym dała za "miodne słowa". ;))))))) Cieplutko, Para:)
Fred Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wydaje mi się mało poetyckie i raczej łopatologiczne. Poezja też nie powinna być "zbyt łatwa",czyli zbyt dosłowna. ;)
klubo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 jest coś fajnego w tym wierszu- moze zbyt dosłowny ale też coś mi jakoś tak kawa na ława - może coś zawoalować:))
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 podpinam się za AP odnośnie puenty :-) Dodatkowo wyrzuciłbym wybacz ... A poza tym jak zawsze rozpoznawalnie , Twojo , dobrze :-)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 ta autopromocja to akurat tutaj niepotrzebna pozdrawiam Jacek
Anna_Myszkin Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poruszam karuzelę napięć lecz proszę o cierpliwość zanim oswoję zaufanie rób pauzy między miodnymi słowami nie jestem zbyt słodka Krysiu, nie miej mi za złe, ale tak go sobie "wycisnęłam" na użytek własny ;) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, że zbyt dosłownie, ale ...czasami jest to niezbędne, by coś naprostować (męska psyche nierzadko potrzebuje podpowiedzi;) zgodnie z Twoją sugestią nieco zmieniłam pointę - dziękuję Aniu. serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Fred! no coż? nie jestem doskonała. i mnie się zadarza popełniać "małopoetyckość". dziękuję za czytanie :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, "kawa na ława"...tym razem trudno. nie będę zmieniać. jednak jeśli jest "coś fajnego", to już dobrze i za to dziękuję, klubo. serdecznie pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Cezary! "podpinasz się za AP", więc mówisz - masz, co nieco zmieniłam :)) reszta niech pozostanie ..."rozpoznawalnie" ;) dziękuję serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, dziękuję za podpowiedź - są zmiany ;) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poruszam karuzelę napięć lecz proszę o cierpliwość zanim oswoję zaufanie rób pauzy między miodnymi słowami nie jestem zbyt słodka Krysiu, nie miej mi za złe, ale tak go sobie "wycisnęłam" na użytek własny ;) Pozdrawiam. Aniu, wyciskaj ile chcesz, skoro Ci tak lepiej smakuje :)) dziękuję za pochylenie się nad "wierchołkiem" :) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 łykam całość ze smakiem i smaczkiem w postaci "miodnych słów" ma pecha i dobrze mu tak., a do faceta (sorry panowie) trzeba łopatologicznie, pozdrawiam.:))
Magda_Tara Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 ojjj, lubisz, lubisz :))) bardzo "konkretny" z "konkretnym" przesłaniem buziaki, Krysiu!
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Krysiu, zgadza się: "(męska psyche nierzadko potrzebuje podpowiedzi;)" i właśnie dlatego lubisz... "lubię nazywać sprawy po imieniu." a więc, wszystko jasne i wiersz dla pana co chce a nie wie jak się z miodem rzeczy mają...:o))) Pozdrowionka, Wiechu
Bolesław_Pączyński Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dobry ten mini utwór, same słodkie słowa nie przekonują na pewno szczera prawda:) Z pozdrowieniem w tym nowym:)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Oj, tam, zaraz kawanaławizm. Kto to mówi, niech zważy, że to mini. Gdyby zawoalować, to powstałaby szarada. A przed czytaniem wiersza, należy zapoznać się z tytułem.... i wszystko jasne. Więc o co chodzi? Zostawiam plusa. Pozdrawiam, Krysiu. Grażyna. :)
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za miodnymi słowami muszą iść czyny; jeśli on o tym nie wie a ona go kocha, stara się mu pomóc (choćby i "łopatologicznie") dziękuję Emm :)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak! mam to "skrzywienie", lubię konkrety w ważnych sprawach :)) niedomówienia w życiu najczęściej prowadzą do nieporozumień. dziękuję Madziu :)) buziaki!!!
Rekomendowane odpowiedzi