Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 bodziec masakra nie pohamował się napisali - był pod wpływem wszelkich środków ucieczki
Biała Lokomotywa Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Krótkie i treściwe, ostatnie dwa wersy - super:) Pozdrawiam Dawidzie:)
Gość Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 dobry skrót. pozdrawiam Dawidzie.
Ela_Ale Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Mnie też podobasię! Troszkę ironii jest też w tym trybie ucieczkowym :) Cześć. Elka.
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 przyłączam się do opinii BL - Toż to o to chodzi w poezji :-)
Czarna Wstążeczka Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 krótko, zwięźle i "na odwal się". to zasługuje na medal: 12 słów, a i tak mamy przerost formy nad treścią! [to był sarkazm.]
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie Lokomotywo, pozdrawiam :)
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, dzięki za czytanie. Pozdrawiam Popsuty
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej, Elu. Dzięki za czytanie i odczytanie :) Pozdrawiam
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie ;) Pozdrawiam Cezary
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stęskniłaś się za mną co? Uwielbiam sarkazm, niekoniecznie w wydaniu czarnych wstążeczek ;)
Czarna Wstążeczka Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 staram się ograniczać marudzenie [bo predyspozycje do ironii mam duże], toteż dawno nie krytykowałam również Twoich wypocin. szkoda szargać języka na człowieku, który z pełną powagą wypowiada słowo "żal" we współczesnym, buntowniczym jego znaczeniu. ale w tym tygodniu jestem wyjątkowo podenerwowana, więc i na forum sobie folguję. nie raz tu jeszcze zawieję, jeśli będę w nędznej formie, bo czarna kapra za takie pisanie Ci się należy.
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak na masochistę przystało, podnieciłem się.
Czarna Wstążeczka Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 wiem, widzę. typowe zwierzę z Ciebie.
Magda_Tara Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 spójne, wyraziste mini podoba się takie lakoniczne acz wymowne pozdrawiam :)))
Nata_Kruk Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Dawidzie... bardzo dobry "Promil"... sprytnie zgrane. Tak już całkiem "na upartego", bez.. napisali.. też mogłoby być dla mnie. Pozdrawiam... :) ps... wojowałam wczoraj chyba z pół godziny, żeby wkleić mój post... w końcu zrezygnowałam, a tu się okazuje, ze "wlazł" jakimś cudem i to rozmnożony. Skasowałam te zbędne.
Dyziek_ka Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Sprytnie wycelowane Bezszelestny strzał Robi wrażenie Pozdrawiam
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 dobre! taki flesz z rubryki kryminalnej. wyobraźnia uruchomiona. a mówią spiesz się powoli, bo potem masakra. pozdrawiam:))
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 błysk migawki fotoradaru. dobre. pozdrawiam S.
Dawid Rt Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Magda :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi