Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 kabel od zasilacza... hmm.. warto zawiesić na nim zamiary, których nie można zrealizować. - póki co www.youtube.com/watch?v=3VHoYBvmTsg
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, chyba się nie wstrzeliłem w dobrym momencie w Twój wisielczy nastrój, bo mi się zaraz chłodno zrobiło w tej jadłodajni... haha Ale spróbuję Ci poprawić humorek, chociaż nie obiecuję :) A tym kablem od zasilacza się nie przejmuj... chyba za dużo amerykanckich filmów oglądam... :) ekhm... zatem szykuj się teraz do niezwykłej podróży na... milionie rowerów... będziesz wszędzie, gdzie jeszcze nie byłaś, ale nie martw się. Wrócisz dokładnie w to samo miejsce. :) Stopniowo będziemy odkręcać kranik z temperaturą... aż opadnie z Ciebie ta sucha oschłość... hihi :) www.youtube.com/watch?v=DTy3WA0Pq8M
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Bez pięknych kobiet nie byłoby pięknych jachtów i bez pięknych jachtów, nie byłoby pięknych kobiet... Miłość przygląda się kasie z coraz większym zainteresowaniem. Czyżby nadchodziły czasy, że bogatemu wszystko wolno? Wolno nawet kochać za pieniądze? Ale popatrz Dorotko, jak to wygląda na żywo... kiedy woda ma barwę czystego nieba, śnieżnobiały jacht pruje wodę a na malutkiej wysepce leży gorąca... czekolada... bez łyżeczki i bez cukru... :) www.youtube.com/watch?v=FhFY71QTUWk
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A teraz zabiorę Cię na zakupy do wesołego, muzycznego warzywniaka, gdzie nie tylko buraczki wzdychają do pieczonej kaczki a pachnąca gruszka wpaść nie chciała do fartuszka... ale nawet rzepka już nie była taka krzepka... a to feler - westchnął seler www.youtube.com/watch?v=Nq7fTA7lVu8
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A teraz skala głosu... brazylijska włoszka, niejaka Georgia Brown(Rossana Monti) ma osiem oktaw i do niej należy rekord w księdze Guinnessa, Mariah Carey ma ździebko ponad 5 oktaw a Violetta Villas trochę ponad 4, ale posłuchajmy Mariah... :) www.youtube.com/watch?v=rl-EgrFzQXs
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Czy można ugotować smaczną zupę na trzonku z młotka? Jasne, że można... wszystko zależy od tego, kto gotuje :) Warto się przyjrzeć, co tutaj wyprawia perkusista, bo akordeonista, to chyba śpi od czasu do czasu, ale przy tej muzyczce, tak naprawdę, nie można usnąć, ale to dobranocka dla Ciebie - Dorota - więc możesz się zdrzemnąć ocipinkę... :) www.youtube.com/watch?v=_7NsyxBzd8c
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Ale przy mnie się nie wyśpisz... zapłacisz mi za chłód, jakim powiało od Ciebie w piętnastej edycji i już Cię budzę, bo zaraz świt potrząśnie trzosem i milionami budzików pracowitych ludków... więc wstawaj... :) Wokalista wymalowany, jak diabeł na jagodach, ale coś śpiewa o złamanym sercu - zatem niegroźny. dzień doberek, Dorothea :) a kuku... :) www.youtube.com/watch?v=kFfMPIulF6Q
Agata_Lebek Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę życia z innej strony ;) : ♫ September Tears ♫ Sophie Zelmani www.youtube.com/watch?v=40hEVNVw96Y www.youtube.com/watch?v=kJ6wHeUSIhw
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Aha, Dorotka jeszcze śpi... ok, mamy i na to sposób... zatem obudzę Cię zaraz czymś tak okropnym, że prawdopodobnie dzisiaj nie uśniesz, uwikłana w koszmary, tzw, przedsenne... haha Ukulele Orkiestra budzi nawet tych, których nie można dobudzić na sali operacyjnej... :) www.youtube.com/watch?v=2KZjnFZvCNc
HAYQ Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takim razie i moje kwiatki :) www.youtube.com/watch?v=3m0Vq9pPblE www.youtube.com/watch?v=qAKI7najwZk
Agata_Lebek Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takim razie i moje kwiatki :) www.youtube.com/watch?v=3m0Vq9pPblE www.youtube.com/watch?v=qAKI7najwZk Lisa świetna, bardzo mi się podoba :)) Ta druga nawet bardziej ;) Aż zatęskniłam do Anki: www.youtube.com/watch?v=8IgcK65EJes www.youtube.com/watch?v=pZXH4MxIZ_c
Dorota_Jabłońska Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Założyć nick i popuścić wodze fantazji – nic prostszego. Natura parawaniarza jest obca mojej - naturalnie. - tymczasem: www.youtube.com/watch?v=d7t2Szwzdbg
Agata_Lebek Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słyszę, że wróciłaś do mojej Eleny ;)) To jeszcze jeden z "Bandyty" : www.youtube.com/watch?v=i-b7v25ty9Y ;
Lübow Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem nie będę Cię niepokoić. Szkoda, tak ładnie mi się z Tobą muzykowało:) Bywaj. :)
JacekSojan Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 proponuję muzyczną poezję z najwyższej półki - wszak wszyscy byliśmy dziećmi, a niektórzy nadal chronią to dziecko w sobie... www.youtube.com/watch?v=VNTTM2NQYvY&NR=1
Dorota_Jabłońska Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - pięknie, Jacku! z naszej ukochanej łąki na Lubogoszczu zagram Ci o cudzie www.youtube.com/watch?v=_5P7Ip9GvzQ coś mi się wydaje, że założycielka wątku również zna to miejsce i podziela zachwyt, zatem ta piosenka jest i dla Ciebie, Agatku :)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Uwaga kapela ! to jest na osiem ! ;)) Doliczę do osiem i śpiewam. Bedzie można potem wołać taki wyraz obcego pochodzenia bis! :)))))))) www.youtube.com/watch?v=ENvAmLuj5ko
Agata_Lebek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Gotye - Eyes Wide Open www.youtube.com/watch?v=oyVJsg0XIIk Kimbra - Settle Down www.youtube.com/watch?v=yHV04eSGzAA :))
Anna_Myszkin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem ;))) A nie stęskniona za Stefkiem? ;) Wilson z nowego albumu - podkład pod jesienne paranoje: www.youtube.com/watch?v=Fbf9onDLnGY&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem ;))) A nie stęskniona za Stefkiem? ;) Wilson z nowego albumu - podkład pod jesienne paranoje: www.youtube.com/watch?v=Fbf9onDLnGY&feature=related Za Stefkiem też :) Ale za Tobą bardziej :)) Bądź ! :) www.youtube.com/watch?v=-ByBkXP_hiU
Rekomendowane odpowiedzi