Ona_Kot Opublikowano 20 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 rozbiorę alkohol po jednym do dna znajdę powiększenie ciepła energia rozwieje mnie na jesień i ubrania w pośpiechu
Witold Marek Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Powiększenie ciepła - baaaardzo złudne. Spleen odbija się w szkle, mrocznieje w ubraniach. "Którędy do spełnienia?..." Pozdrawiam.
asher Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Cuś nie bardzo. Za mało, za krótko, ale środek całkiem mniam, no i to rozwiewanie ubrania po lufie... do wyobrażenia :) A dziś sroda, kac fizol i kac morales po tej orgii???
Roman Bezet Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Ach cóż za cudna autoreklama znowuż :) "rozwieje mnie" - już to widzę! I bym polemizował nt. powiększania ciepła. Fakt, że złudne, jak wszystko od zmysłów. Ale alkohol! Po jednym? Już to widzę! ;) pzdr. bezet
Freney Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Mrozy idą, trza uważać z alkoholem. Bo nam jedna z tęższych głów zamarznie. Pod wierszem kreślę plusisko.
Amras_Elensar Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Za krotko:) Wiersz nie najwyzszych lotów ale przyjemnie sie czyta. Druga i trzecia zwrotka dobre, pierwsza- taka sobie. No i dreczy mnie to pytanie- czemu akurat WTORKOWY WIECZÓR??? ;) Pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 21 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ponieważ to był wtorkowy wieczór :) i miało być niezobowiązujaco i chwiejnie ;)) dziękuję za czytanie i wpisy Asher - zero kaca - kliniki były ;) hihihihi pozdrawiam
ktoś mało ważny Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musiałbym niejednego wypić by mi się spodobało - po co to wszystko?
Rekomendowane odpowiedzi