Ran_Gis Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 leżysz w polu ćmisz w letnie niebo zamyślony patrzysz na ptaki obłoki i dalej.. gasisz w ziemi parę sztachów życia pięć minut i popiół.. coś było minęło dumasz sobie podobnie w czasie w bibułce ze skóry tli się i gaśnie kruchutki człowiek
eleanor abernathy Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Takie tam pisanie dla pisania a sens oklepany jak moja stara klacz. Pozdrawiam
Ran_Gis Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 > Mithotyn - bynajmniej nie jest to kawałek dla kobiet, dzieci i kastratów sztachających, a dbiór... jaki odbierak...? dzięki za 'noooo takie - hmm...' i wesoło pozdrawiam ew.tenorem R
Ran_Gis Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 > eleanor abernathy - takie tam klepanie dla klepania, a klacz można- by raz poklepać z sensem... pozdrawiam i dzięki za takie tam... R
anna_rebajn Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaglądam czasem do Twoich wierszy i muszę przyznać, że "coś" w sobie mają. Masz dar łatwego tworzenia matafor, które przekonują. :-)) Nie umiem zbyt dobrze krytykować, więc nie wniosę tym komentarzem wiele. Zwykle wiem co mi się podoba - intujcyjnie. A wiersz - jak dla mnie - warty czytania. A
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Letnie niebo i ptaki -i to mi wystarczy...agnieszka .
Ran_Gis Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 > anna rebajn - gdyby tak każdy intuicyjnie... więcej byłoby lasów do czytania... dzięki Aniu za słów parę Ran
Ran_Gis Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 > agnieszka wawrzyniak - dzięki Agnieszko za letni komentarz, i to mi wystarczy... Ran
Ran_Gis Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 > stanisław prawecki - no to wyszedł nam wspólnie pecik... ...dzięki za przeczytajło i serdecznie pozdrawiam Ran
Bernadetta1 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie trzy ostatnie wersy.pozdr.
Ran_Gis Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 > Bernadetta1 -nie poradzę, syrop osiada na dnie... cukrowo Ran
H.Lecter Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 pięć minut i popiół.. coś było minęło dumasz sobie podobnie w czasie w bibułce ze skóry tli się i gaśnie kruchutki człowiek Poważnie... ?! ;) Dodałbym jeszcze : piłka jest okrągła, a bramki są dwie... ;) Kosz.
jacek skraba Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 pięć minut i popiół (z atrapy wiersza) pozdrawiam
Ran_Gis Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 - siłą faktu do tyłu patrzę w to grafomaństwo komentarzowe.. czasem trafne na przekór i złość innym i korci wbić pióro w stół jak nóż.. co mogę zrobić, to po staremu pozdrowić sam gorset.. ps.żarto-kuglowanie się skończyło Lecukterku.. staję do otwartej dyskusji w obronie fantazji i przenośni poetyckiej, bo tak się podoba.. z użyciem drastycznych środków wyobraźni, i teraz to ja wyzywam (szkoda lasów na czytanie, proponujmę krótko szybko i dobitnie.. by nie nudzić innych) może być ze sforą, od skrabka do grabka
Rekomendowane odpowiedzi