Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 obserwuję organizację nie lubią mieszania zamiany raz któryś chroboczą jak stalówki po papierze wewnętrzny kopiec pożera światło korytarzy unosi zdobycze wpadając w drgania ugniecionym rosną skrzydła wypluwam partiami
Ela_Ale Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Oby to, co napisałaś, do Nich dotarło! Tylko obawiam się, że światło korytarzy całkiem wygasło i będzie łażenie po omacku. Pazurami po ścianach zachroboczą. Może coś z tego się wylęgnie i poleci tymi skrzydłami. I czy to mrowisko, czy jednak kto inny - dobre! Uścisk. E.
krzysztof marek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 mi brakuje tutaj takiego "gwoździa" który by co nieco spowodował brak całkowitego zagubienia. bo się zagubiłem na koniec ;) ale tak bywa, szkoda bo klimacik wyczułem. chociaż...? hm. "system" to w gruncie rzeczy dobra rzecz. lubię gdy rzeczywistość jest zorganizowana. i być może temu ma służyć wypluwanie hmmm... partiami ;) faktycznie, partii ci u nas dostatek, jakkolwiek to rozumieć. kibicuję niezmiennie Lokomotywo :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam ciągle chrobocze i wre, mrowisko pracuje bez przerwy:) Ściskam też mocno:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. System ma to do siebie, że zachowuje się podobnie. Czy to jest mrowisko, partie polityczne czy też może system wrażliwości:) Gwoździa tym razem trzeba sobie samemu wyciągnąć ze ściany - ha ha:) Dziękuję Krzyśku za kibicowanie i pozdrawiam serdecznie:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 znowu serwujesz orzechy bez dziadka do orzechów ;-) tak sobie myślę i myślę ... ale chyba zazmęczony jestem ...
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak troszkę jak z pisaniem wierszy czy w ogóle formułowaniem myśli "wypluwanych" stopniowo. Lubię takie "z głębokości", zamglone własnym widzeniem świata. Pozdrawiam :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W trosce o uzębienie jesteś usprawiedliwiony:) Dzięki za zaglądanie:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, świetnie wyczułaś moje intencje:) Dziękuję i też pozdrawiam:)
Dawid Rt Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 A może zamiast " wypluwam partiami" na końcu powtórnie umieścić " obserwuję organizację ", wiersz zachowałby melodyjność, czy ten wers jest szczególnie istotny i wymaga podkreślenia "wypluwania" ? Obserwacja może być czynna i bierna, peel może skupić się na biernej, ale to tylko moja mała obserwacja/sugestia :)) Pozdrawiam Lokomotywę Dawid
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niegłupia sugestia, wiersz zyskałby tylko, bo coś w sobie ma... pzdr:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Dawidzie za sugestię - miło:) 'wypluwanie partiami' jest istotne, więc zostanie, a i uciekam od powtórzeń. Wiersz nie należy do melodyjnych i chyba w tym względzie nic mu nie pomoże:) Pozdrawiam serdecznie:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niegłupia sugestia, wiersz zyskałby tylko, bo coś w sobie ma... pzdr:) Fajnie, że zajrzałaś - dzięki za "coś w sobie...". Uściski:)
Stary_Kredens Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czy wypluwam to tyle co rzygam ?
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 dobrze, że zostało "wypluwam partiami" jest wieloznacznie i większa swoboda interpretacji pozdrawiam ciepło, Grażyna :)
Marek Konarski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Co to jest wewnętrzny kopiec ? Czym się różni od zewnętrznego ? ;)
Biała Lokomotywa Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W przypadku sporej intensywności mrowiska, wszystko możliwe:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Grażynko - uważam podobnie. Pozdrawiam również:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kopiec zewnętrzny znajduje się poza peelem, w odróżnieniu od wewnętrznego:)
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam. (Tym razem bez opinii) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi