Anna_Myszkin Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 oboje mamy taki las nie do wyjawienia przez sen osobno przemilczany widzimy go tak samo wyraźnie złączeni w jesieni odważnym przebiśniegiem zuchwałością malin bez strachu przed zimą zbieramy chrust porzucony przez prawie nagich podglądaczy nikt nie wchodzi do naszego stereogramu, poza drzewami
krzysztof marek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 ciekawie Aniu. grunt to mieć swój azyl. pozdrawiam.
Biała Lokomotywa Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pamiętam z W tajemniczy obraz tylko dla wybranych:) Nawet udało mi się dostrzec stereogramy w internecie. Nie powiem, że łatwo - dobrze że mam laptop, łatwiej manewrować ekranem i zez nie został na stałe:) A wiersz bardzo ładny i lekki. Pozdrawiam:)
złamane skrzydło Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 wiersz który zapamięta się, nadzy podglądacze są wszędzie, ale -jak powiedział Krzych- grunt to mieć swój azyl.. caluski Aniu!!!
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet jeśli to tylko marzenie, ale jeśli dzielone z kimś, to już wiele ;) Również pozdrawiam i dziękuję za komentarz.
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i za pamiętanie, i za wyraz podobania się, Biała L. :) Pozwól, że pomęczę Ci wzrok przez chwilę ;) www.youtube.com/watch?v=rNm2vlw74iY
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło czytać Twoje słowa. Zerkam za okno: całkiem już nadzy, tylko ci z igłami dostali białe futerka ;) Pozdrawiam ciepło:)
Dawid Rt Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Lekko, sensownie, przejrzyście i 100% poezji, czyli wiersz jest wierszem. Podoba mi się pani delikatność. Pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki odbiór jest najlepszym motywatorem do dalszych prób. Dziękuję bardzo :) Aha, no i proszę bez "pani". Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ależ to ładne, Myszkino! Gratuluję po prostu, i już. Cieplutko, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz mi ciepło w serducho. Dziękuję bardzo i pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 uwielbiam takie senne, czyli snami pisaneprzyśnisz mi się dzisiaj, Anno, nie Aniu? wejdź w mój sen wystarczy, że będziesz mgnieniem, chwilą, rozstaniem to tylko śnienie no, proszę!!!!!!!!! kobieta mnie bije!!!!! inspiracją :))))))))) :* :*
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magu, jak dobrze, że tylko inspiracją - rzadko takie komentarze pod moimi, więc się cieszę podwójnie :) Pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Droga Be ! - bez liku subtelności w tym splocie pór roku :-) Jak to zrobiłaś ?? Fajny , słoneczny kawałek pomimo chrustu i nagich podglądaczy . Ja podejrzewam ... tęsknotę ;-)
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Sherlocku, takiej jesieni nam (wszystkim), życzę, a Tobie dziękuję za dostrzeżenie subtelności :) Pozdrawiam ciepło :)
Janusz_Ork Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Anno, ładny wiersz. Chyba każdy z nas ma takie miejsca ucieczki, sanktuarium, miejsce ciszy, by choć na chwilę odpocząć, wrócić do siebie. Inaczej tego świata nie możnaby wytrzymać. Pozdrawiam. J.
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak jest, Januszu, choćby w wyobraźni, ale musi być. Dziękuję za miły komentarz i pozdrawiam :)
Ela_Ale Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Twój 'las' jest bogaty. Mam podobny, ale Ty go opisałaś najlepiej. Pozdrawiam. E.
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Cieszę się, że tak pozytywnie go odbierasz, bo jest dla mnie niezmiernie ważny. Chciałam przeczytać o Twoim, ale po tytułach nie mogłąm dojść, o który chodzi. Dziękuję i pozdrawiam :)
eliza2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 dobrze mieć takie miejsce, choćby nierealne...bardzo ładnie,subtelnie:)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi