Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Bo, kurde, nic nie piska o tomiku konkursowym. Może potrzebna kasa, podeślę.
Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 bogowie nie istnieją ale czuwają;))
Fly Elika Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze, bo obawiam się o dylematy, bliskości mi gołąbka, czy też to jaskółek, no i nie wiem co ze sroczkami
Mateusz Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Podejrzewam, a nawet i więcej: stwierdzam fakty, opinie, hipotezy. Jestem święcie przekonany, że -(ów Admin -Angelo), to nick używany przez wszystkich moderatorów. Czyli przez pewną grupę osób trzymającą stery tego forum w swych rękach. Wchodzą w tego nicka w przypadkach wymagających Admina. Każdy niżej wymieniony, może się przebrać w tego nicka i nam-(nawijać makaron na uszy) Popierają się wzajemnie i są zbyt pewni siebie, jak ów - M.Krzywak, H. Lecter, dawniejbezet. Podejrzewa też: Boskie Kalosze, itd. A nawet z pięć kobiety z tego grona. Może nawet jest ich więcej, widać to nawet po ich wzajemnej adoracji: tzw.- TWA, punktacji. itd. itp. Nawet jak dany utwór wymienionego osobnika warty jest kosza. Potrafią z niego zrobić - (POLECAMY), to rzecz tak oczywista. Proszę tylko przejść się wstecz po stronach i zobaczycie wówczas, kto najwięcej ma owe-{POLECAMY) i czy wiersz warty był tego. I kto pod nim punktował. Po to istnieje ten system ich pomysłu. Jestem tu dość długo, żebym tego nie widział, to-(piasek w oczy) Kiedy ktoś staje się im niewygodny wówczas szukają różnych pretekstów, aby go wykończyć-(pozbyć się danej osoby która im szyki miesza). Posuwając się do ostatecznego rozwiązania i jedynej metody, czyli tzw. -(bana) Nie będę ich wymieniał jakich, każdy się tego może domyśleć. Dla mnie to jest tak proste, jak -( budowa cepa). A zdolni są do wszystkiego. I nigdy im nic nie jest. Jeśli zbyt mocno kogoś obrażą i nie mając innej drogi ucieczki. Potrafią sami sobie dawać -(bany), tak dla oka i ogółu. A z drugiego nicka sobie cykać i śmiać się z własnego dowcipu. Tylko ich nicki powracają w nienaruszonym stanie. Obejdą regulamin, bo on jest po to, aby go łamać i mydlić nam oczy. Ale nie mi i nie nam ta hochsztaplerska piana. Pozdr. b; J.S
Mateusz Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 marianna ja;To zdalnie sterowana poczta, która nikomu nigdy nie odpowiada. tzw-(ślepa uliczka?) Pozdr. b; J.S
dawniejbezet Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Jerzy Szymochnik (vel liliano szymochnik, Super Tango etc.). www.poezja.org/debiuty/profile.php?id=24463 Takimi wpisami przynosi Pan wstyd miastu Żagań oraz Publicznej Szkole Podstawowej, jako jej absolwent (w roku 1973). Pierwsze wyboldowania to nic innego, jak zwyczajne pomówienia, nie dość, że pozbawione podstaw, to naruszające regulamin. Ostatni podkreślony passus, to efekt odpryskowy choroby, która toczy nasze społeczeństwo. Widać, że pobiera Pan nauki u mistrza oczywistych oczywistości, patrzy oczami byłego ministra, który w prosty sposób chciał uzdrowić wszystko (nawet sektor medyczny ze wskazaniem na transplantacje). Tylko, że pomylił pan strony internetowe. To sekcja literacka - a nie agenda partyjna. Pozdrawiam PS. Dostał Pan ostatniego bana za plagiatowanie, czyli kradzież, proszę nie stroić niewiniątka. PS. Pani marianno - proszę nie tworzyć rzeczywistości - jeśli pani nie wie na pewno, najlepiej nic nie mówić.
Mateusz Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 dawniejbezet; Nie rzucaj tutaj nazwiskami, kto Cię oto prosił. Jakie masz do tego prawo. Nie życzę sobie takich posunięć. Proszę to usunąć natychmiast, gdzie Twój regulamin? A względnie wiersza, był wpierw jeden wiersz jak pamiętasz, a pisząc drugi zbyt szybko wplątały mi się te słowa. I wyszło jak wyszło. Nie było to umyślne z mej strony, ale stało i się już nie odstanie. Nie będę się tłumaczył, bo winny się tłumaczy jak mi wiadomo. Wprowadziłem poprawkę z korekty w błyskawiczny sposób, ale nie daliście mi nawet szansy, bym mógł to uczynić. Myślę, że ze swej strony, nieładnie żeście postąpili. I co Ty na to :H.Lecter ? Ty mnie tak lubisz, jak ja Cię. Pozdr, b; J.S
Józef Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maciej Szostek? to już nie Andrzej Sztuczka?
Jolanta_S. Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Stefciu kochany! ja w anioły na ziemi nie wierzę rozpętałeś III wojnę światową ;))) ale zabawa, gdyby tak z tego ulepić film...
Bea.2u Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 właściwe to trudno powiedzieć nawet, na co tzw. angello nie ma czasu, bo uruchomienie druku nie wymaga czasu, a raczej chęci. i też chętnie się dołożę. i finansowo i z pomocą.
bona Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 To po kiego grzyba zaczynano to w ogóle. No Panie Angello, co pan o tym myśli? Bo ja już nic. Nie da się.
Oxyvia Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Pisałam do Angella na PW, pytałam, dlaczego tomik zamrożony, proponowałam dopłatę - jak wiele osób tutaj - ale mi nie odpowiedział. Nie rozumiem, dlaczego. Bo nie dlatego, żeby nie czytał - bo przecież czyta zawsze moje prośby na PW o wyróżnienie ogłoszeń o wieczorkach (nota bene - dziękuję). Nie rozumiem milczenia na temat tomiku, to jest coś przedziwnego.
M._Krzywak Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Super-Tango102 - niestety muszę z "przykrością" poinformować, że każdy nick, który używa osoba już zbanowana wielokrotnie (czyli Lilianna Sz.) będzie bezwzględnie i niezwłocznie wyrzucany z portalu. "Tworzenie rzeczywistości" przez nick "Marianna ja" wynika po prostu z jej beztroski w ferowaniu sądów, a może z chęci wszczynania kolejnych awantur. Niech sobie pani "poetka" znajdzie odpowiedni wątek, a potem łaskawie wypowiada się w temacie. W kwestii tomiku wypowiadałem się już x -razy, napiszę jeszcze raz - wiem tyle co zainteresowani, czyli nic. Jeżeli wynikły jakieś nadzwyczajne komplikacje, o których nie wiemy, widocznie jest jakiś powód. A tomiku szkoda.
Bea.2u Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na ten powód mam takie drżenie że się Panie we mnie prze marznięte nerwy rwą! i nie byłoby co mówić gdyby słow tych sens oswoić w koci kici miau, miałki pomruk ba.. więc szarp Pan bas bo basem słów tych farsę rozproszyć radę dasz rad aż.. Michał, ja tam wierzę w Ciebie :) h ttp://www.youtube.com/watch?v=q15OkjqCGGk ;)
Rekomendowane odpowiedzi