Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

każdy inaczej patrzy na różne sytuacje; niektórzy w ciemności trafiają do celu, inni błądzą w świetle jupiterów
w boldzie inaczej patrzę na tę sytuację.
bijatyki są sennym wspomnieniem, jak doszło do tego że nie ma wolności
ps trzeba zjawić się kiedyś z podróżą sentymentalną a przy okazji poczytamy wiersze:)
dziękuję za komentarz i pozdrowienia
również pozdrawiam
r

,,(...) jak doszło do tego, że nie ma wolności" - Ciało ludzkie , a prawdopodobnie zwłaszcza ciało kobiety jest ograniczone, ułomne w sensie fizycznym. Prawdziwym wyobrażeniem wolności jest myśl, dusza, a już duch poezji drzemiący w człowieku na pewno. To trochę tak jak w systemach totalitarnych, ciało można zamknąć w więzieniu, ale myśli, przekonań czy idei już nie.Pozdrawiam.

P.S. Nie bardzo wiem jak pan to robi, wyłuszczając fragmenty swoich komentarzy. Dobrze byłoby się dowiedzieć jeśli to nie stanowiłoby problemu.
Opublikowano

każdy inaczej patrzy na różne sytuacje; niektórzy w ciemności trafiają do celu, inni błądzą w świetle jupiterów
ps trzeba zjawić się kiedyś z podróżą sentymentalną a przy okazji poczytamy wiersze:)
również pozdrawiam
r

,,(...) jak doszło do tego, że nie ma wolności" - Ciało ludzkie , a prawdopodobnie zwłaszcza ciało kobiety jest ograniczone, ułomne w sensie fizycznym. Prawdziwym wyobrażeniem wolności jest myśl, dusza, a już duch poezji drzemiący w człowieku na pewno. To trochę tak jak w systemach totalitarnych, ciało można zamknąć w więzieniu, ale myśli, przekonań czy idei już nie.Pozdrawiam.

P.S. Nie bardzo wiem jak pan to robi, wyłuszczając fragmenty swoich komentarzy. Dobrze byłoby się dowiedzieć jeśli to nie stanowiłoby problemu.
Merku nie rozumiemy się. wycinasz moje słowa z kontekstu, ,,(...) jak doszło do tego, że nie ma wolności" to się tyczy bijatyk, a nie ciała
a co do ciała kobiety to chodzi mi o zapach wolności i wg. mnie kobiety pachną wolnością a mężczyźni wojną - to po pierwsze primo, a po drugie to będącą ponad dekadę temu w Berlinie czekając na dworcu Zoo an przyjaciółkę ocierałem się o niemieckie kobiety i one miały zapach inny niż nasze dziewczyny, był to zapach wolności
ps bolda się robi tak:na początku nawias kwadratowy+mała litera b+plus nawias kwadratowy, bez spacji i na koniec nawias kwadratowy+mała litera b z / +plus nawias kwadratowy, bez spacji
a najlepiej edytować wątek gdzie bold jest i sobie podpatrzeć
pozdrawiam
r
Opublikowano

również pozdrawiam
r

Merku nie rozumiemy się. wycinasz moje słowa z kontekstu, ,,(...) jak doszło do tego, że nie ma wolności" to się tyczy bijatyk, a nie ciała
a co do ciała kobiety to chodzi mi o zapach wolności i wg. mnie kobiety pachną wolnością a mężczyźni wojną - to po pierwsze primo, a po drugie to będącą ponad dekadę temu w Berlinie czekając na dworcu Zoo na przyjaciółkę ocierałem się o niemieckie kobiety i one miały zapach inny niż nasze dziewczyny, był to zapach wolności
ps bolda się robi tak:na początku nawias kwadratowy+mała litera b+plus nawias kwadratowy, bez spacji i na koniec nawias kwadratowy+mała litera b z / +plus nawias kwadratowy, bez spacji
a najlepiej edytować wątek gdzie bold jest i sobie podpatrzeć
pozdrawiam
r
  • 4 tygodnie później...