Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Myślę, że można by było stworzyć na tym forum nowy dział. Ma tu namyśli:"Wiersze i bajki dla dzieci" Zapewne wielu z was mogłoby takie napisać. lub nawet takie już ma. I nie wie, co z nimi zrobić? Jestem pewny, że wielu tu piszących zaakceptowałoby ten pomysł. Jak też z ciemnej szuflady powyciągało. I stworzyć z tego jakiś wspólny tomik. Bo jak je można oceniać, gdzie wklejać.itd. Stoi to pod wielkim znakiem zapytania? I co Wy na to? Pozdrawiam J.S
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 jestem na tak(: właśnie miałam takową bajeczkę umieścić lecz mi się skasowała ale mam ją w głowie J.
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Judyt:może coś jeszcze dodasz od siebie. Pozdr. b; J.S
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zachęcam wszystkich do zabrania głosów. Pozdr. b; J.S
BlackSoul Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Oczywiście jestem za mimo, że nie piszę bajek ani wierszy dla dzieci :) Pewnie znajdzie się sporo osób dla których taki dział byłby idealny :)
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 BlackSoul;trafiłeś idealnie w dziesiątkę. Myślę, że to byłoby bardziej z pożytkiem, jak ze stratą dla tego forum. I wiele, może nawet setki takich wiersz- ujrzało by światło dzienne. Tylko zależy od Admina i administracji, tego forum od złożenia takiego działu. Pozdr, b; J.S
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopiero Zaczynam "pisemnie"- że tak ujmę- przygodę z bajką. Dotąd w innym charakterze obcowałam z nimi (jak oko dostrzega). Zapomniałam, że czasem można też coś napisać. Może...czas ucieka wieczność czeka może coś się w biegu wydarzeń jeszcze rozwinie(?) J. serdeczności
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Dzięki Judyt z miłą z serca wypowiedź. Pozdr, b; J.S
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 wspólna zabawa i może konkurs na wiersz dla dzieci co Wy na to? pozdrawiam Jacek
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Jacek Suchowicz:wpierw walczmy o taki dział, a później możemy stanąć w zawody. I robić sobie owe - konkursy za konkursem. Wszak musielibyśmy wpierw znaleźć sponsora. Ale to jeszcze w prawdzie- rodzące się marzenie. Pozdr. b; J.S
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Panie Michale, tak no to na co czekamy? Wspaniale by to było, ale kiedy i jak? Pozdr. b; J.S
Waldemar Talar Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Jestem za - ale poczekajmy co na to administrator .
M._Krzywak Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno na konstrukcje działu - w tym wypadku tak samo czekam jak i reszta :(
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Panie Michale, a kiedy tak w przybliżeniu, możemy się takiego działu spodziewać... Pozdr. b; J.S
Oluśka Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Składam podpis pod petycją. Do jest dobry pomysł. Pozdrawiam:)
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 marianna ja:lecz to nie jest ten dział, na który my oczekujemy. To chodzi ogólnie o wiersze dla dzieci pisane z różnej kategorii. A nie wyłączni i jedynie baśnie pisane z prozy. Pozdr. b; J.S
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 uważam, że to dobry pomysł:) trudno porównywać bajki z "klasyczną poezją".Trzeba je mierzyć innymi kategoriami
Rekomendowane odpowiedzi