Vica Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 lubię zadawać pytania zawsze jesteś tak cholernie przekonywujący nawet jeśli kłamiesz ja wierzę że stąpasz jak chcą tego stopy przypadkiem wydeptujesz ścieżkę między chwastami i zarasta to wszystko ciebie nie ma bardziej niż przed chwilą szukam w trawie gubiąc się bez końca głos zawieszony mgłą nad grzęzawiskiem drażni wąskie tunele lecz płoszy dzikie stada przecież nie mówisz jedynie odpowiadasz
Cream Dream Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czwarta strofa bardzo dobra. "Stąpasz jak chcą tego stopy" brzmi kabaretowo (co chyba psuje nastrój który tworzy wiersz) Niby tylko trzy, ale rzuca się w oczy: zaimki osobowe. W zasadzie nic do wiersza nie wnoszą i mogłoby się obyć bez nich.
Vica Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wskazówkę, ale jeden sobie zostawiłam a co do stóp tak miało być i niech tak już zostanie cieszę się że czwarta pozdrawiam ciepło klaudia
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 po co ten samotny przecinek? jak stosować, to konsekwentnie... wszędzie, gdzie trzeba albo nigdzie wiersz mi się podoba... łącznie z tytułem :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Vica Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znikł;) dziękuję za czytanie i wskazówkę:) pozdrawiam ciepło klaudia
krzysztof marek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 i chyba ogonek w drugim e w" wierze" - trzeci wers pierwszej strofy. czwarta dla mnie też dobra, i odstaje - w górę - od reszty. pozdrawiam.
Anna_Myszkin Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ładnie opowiadasz, Klaudio . Pozdrawiam :)
Vica Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a faktycznie, dziękuję za uważne czytanie cieszę się że chociaż czwarta pozdrawiam klaudia
Vica Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Aniu pozdrawiam ciepło klaudia
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Klaudio, Klaudio, jakkolwiek bardzo Twe imię lubię, ten tu to taki sobie wierszyk. A do PL - dyskutuj z tym panem, umów się na jakim grądzie a jak nie słucha wrzuć do Biebrzy poniżej Goniądza bo wcześniej za płytko jest.... pozdra
Rekomendowane odpowiedzi