Lady_Supay Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 bo dłużej trwa tak krótko że aż się boję tak dobrze mi się układa i choćbyś pytał tysiąckroć odpowiem przemyślę na jednej szali - szalona na drugiej brak rozważników aby według określać wciągam na siebie kolejny dzień z każdą sekundą lepiej dopasowany nie jadam zbyt wiele każde otwarcie ust zbyt wiele kosztuje język łamiąc barierę podnosi szlaban a ciało się prosi wykrawa stosujezapytać o czas
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Bardzo pięknie Ewo. CCC. Przenieś do Z.
Jolanta_S. Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 a ciało się prosi - z tym coś trzeba zrobić... taki trafiony, o mnie, dla mnie... a jednak nie lubię jak uciekają minuty, godziny, noce... tyle napisałam o tyle za dużo, znaczy dobry :))) serdecznie - Jola.
AnkaJ Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj bolą te przemyślenia... Kolejny dzień powinien być czasem do zwariowania i nie można pozwalać na chybił trafił losowi grać. Taki bunt we mnie po czytaniu zostaje. Pozdrawiam :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Biorę Ciebie Ewo za Poetkkę, Kobietkę i przyrzekam Ci....
Jolanta_S. Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widać już się zabujałeś. Popełniłeś przestępstwo ortograficzne! Stefan!
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widać już się zabujałeś. Popełniłeś przestępstwo ortograficzne! Stefan! Ha, ha Jolu te 2 k to zagadka poetycka. Czy jesteś zazdrosna? Własciwie to powinnaś być. Wiesz jaka Lady jest piękna?
Jolanta_S. Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widać już się zabujałeś. Popełniłeś przestępstwo ortograficzne! Stefan! Ha, ha Jolu te 2 k to zagadka poetycka. Czy jesteś zazdrosna? Własciwie to powinnaś być. Wiesz jaka Lady jest piękna? a o co mam być zazdrosna, zazdrość to brzydka wada, nie posiadam takiej w moim sercu... buziaki.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Napewno tam jest, poszukaj, znajdziesz, zadzwonisz....
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz co Ewo, już czas!
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj bolą te przemyślenia... Kolejny dzień powinien być czasem do zwariowania i nie można pozwalać na chybił trafił losowi grać. Taki bunt we mnie po czytaniu zostaje. Pozdrawiam :) Nareszcie jesteś Anka, daję Ci swój bunt, oraz biorę Twój.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj bolą te przemyślenia... Kolejny dzień powinien być czasem do zwariowania i nie można pozwalać na chybił trafił losowi grać. Taki bunt we mnie po czytaniu zostaje. Pozdrawiam :) Anko, bunt jest naturalny, consume it, and consume myself. Regards.
Judyt Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 wszystko ładnie się połączyło, jest klamra- początek i koniec a jednak ten czas tworzy bezczas co mi się podoba tyle o ile, tak/nie- wybory, J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Doskonały tekst, Lady! Brawo! Gratuluję! Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi