BARBARA_JANAS Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 pod zakazem McDrive drugi plan kawy na pierwszym trudne rozmowy o ptakach ręka spada z pulsu hamulec do dna ulice owijają nam kostki
Bea.2u Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 trudne rozmowy o ptakach... tylko to "do dna" mi tu rzęzi. upalnie :) /b
BARBARA_JANAS Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi tam wszystko rzęzi, taka jestem zmęczona :( Pozdrówki :))
BARBARA_JANAS Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może i seksownie ;D
JacekSojan Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 świetny wiersz, taka symultana wrażeniowo-sytuacyjna, dająca odczucie rzeczywistego zagubienia drogi, celu, znaczenia... cenny drobiazg! J.S
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na razie stać mnie jedynie na drobiazg. Trudno mi pisać pracując. Wedle zaleceń czekam cierpliwie na ten moment :) Pozdrawiam porannie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na razie stać mnie jedynie na drobiazg. Trudno mi pisać pracując. Wedle zaleceń czekam cierpliwie na ten moment :) Pozdrawiam porannie. Życzę momentów.
jacekdudek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na razie stać mnie jedynie na drobiazg. Trudno mi pisać pracując. Wedle zaleceń czekam cierpliwie na ten moment :) Pozdrawiam porannie. Życzę momentów. Bądź uspokojony "staruszku".
Wilcza Jagoda Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę momentów. Bądź uspokojony "staruszku". ??? czyżby to wiersz Jacka?
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bądź uspokojony "staruszku". ??? czyżby to wiersz Jacka? Jagodo, skąd takie wnioski ? Widzę, że załapał Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Mała rzecz a cieszy :-) gratuluje ciekawego wiersza :-) Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi