Don_Kebabbo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Za oknem pociąga kraj orła i resztek Rozkłada się wszystko od stacji do stacji Wzniesione budynki blokują powietrze W miasteczkach zajętych urbanisturbacją (W oddali przemyka ktoś skory do łyka - Czworaki przy torach) kamienie i kosy Śpiewają, że po nas zostaną tu tylko Zripane nagrobki i lekki niedosyf
krzysztof marek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 super! od stacji do stacji, na własne marzenie ;) a "urbanisturbacja" - trafny termin. pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 kapitalna ironia z satyrą pod rękę!! świetny! brawo! :))
Anna_Para Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Powtórzę opinię Tary! Bardzo fajniutkie to to! Cieplutko, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Kebab dobrze przyprawiony :-) Smakuje i bez piwa ! Kręć tym rożnem dalej - takie lubię ;-)
Baba_Izba Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wiersz mówi sam za siebie: baardzo, baaardzo - "Przyjamny pełzażyk"!! Serdeczności - ba! ba!
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zręcznie dobrane słowa, myśl jasno oddana. Po prostu dobry. Pozdrawiam.
były__premier Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 mi się tu podoba, a kursywka mniam;)
Marek Konarski Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Rozpełzażyłem się... Wierszyk przyjamny :)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Podpisuję się pod każdym komentarzem. jak wyżej. Pozdrawiam... :)
Don_Kebabbo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Przyhamujcie, bo popadnę w samozachwyt ;) A tak poważniej to fajnie, że się spodobał :) Pozdrawiam. PS. Cezary - cieszę się, że w końcu udało mi się napisać coś co wchodzi na trzeźwo ;) Komentarz z innego forum pod moją "Mazajką":ja pije duzo... nawet bardzo duzo ale jeszcze chyba za malo! ;>
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Lubię takie zabawy słowami, zwłaszcza ostatni wers wchodzi bez popicia :) W pierwszym wersie aż mi się prosi, żeby jednak zamienić ostatnie słowo na "reszek" :) pozdrawiam
Don_Kebabbo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Resztki zostają, pasują do rozkładu ;) Pozdrawiam.
Janusz_Ork Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Don Kebabo, świetna myśl, świetna gra słowem, dobrze napisane. Zabieram do zbiorów. Pozdrowienia. Janusz
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 gorzkie, ale obyś się mylił bardzo dobry warsztat gra słów pozdrawiam Jacek
Don_Kebabbo Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się i chętnie oddam i inne ;) Chciałbym się mylić. Pozdrawiam i dziękuję.
HAYQ Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Świetne Don Kebabbo, a kursywa mię ugła ;))) Jak się to łyko przyrządza? Pozdrawiam.
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ważne jak się przyrządza, ważne jak się łyko ;) Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ta ironia i lekkość z jaką podchodzisz do słowa. Pointa zajebiaszcza ;)))))
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ta ironia i lekkość z jaką podchodzisz do słowa. Pointa zajebiaszcza ;))))) Niom, a Jacek chce, żebym się mylił ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi