Mr._Żubr Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 chodzi właściwie tylko o to że są dni kiedy to miasto wrzyna się w skronie i gardło
Magda_Tara Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 i takie zbitki idą piechotą :* atakujesz, dostaniesz, ja Cię lubię i te twoje prowokacje ;D
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Które miasto? Ze trzy znam. Reszta to "mniasta". Zartowałem jak zwykle niezwykle. Nu da. ;) Pozdrawiam Żubrze Krzysiek
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tytuł monumentalny. Refleksja poniżej nie ma z nim szans. Pozdrawiam z Łodzi ;)
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 do kosza wyrzucić takie cuś, J. serdecznie
Marek_Stasiuk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też mam czasem dość karaluchów i szczurów ludzkiej podświadomości. To są usta miasta, taka kasta, z tego się wyrasta, zwykła jazda, na maksa, kraksa, ta ten to ma, taki szmal, szlam, spam w dupie to mam, strzelam z ucha to go rucha, taka rozpierducha, tanie lufki hip hopu tirówki, łapówki, to jest chłam ostry spam, na to mam, lans, są bez szans, bez hajsu, bansuj, góra dół balansu, dziwko zrywko, na blachę podrywko, znasz? ... ...ja mam twarz, mój dziadek miał adapter, trzeba mieć charakter... :) M.
amerrozzo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 "Dzień świra"? Jeśli tak - ja bym fonetycznie zapisał, czyli: "dżizas", no i z wykrzyknikami. A najlepiej to bez tytułu, trzy gwiazdki wystarczą. Miniaturka bardzo nieodkrywcza, ale podoba się. In plus.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mr. Żubr proszę o coś wytworniejszego ponad Z. serd.pozdr.
Olesia Apropos Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. protestuję, nie zgadzam się żuber nie wymyślił tytułu! sama tak mówię kilka razy dziennie! plagiat, plagiat!!!
Jolanta_S. Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żubr tytuł jest do bani - oklepany! poszukaj czegoś wytwornego!
Rekomendowane odpowiedzi