teresa943 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 kiedy odjedziesz do czerwoności rozpalę pamięć jeszcze dziś roztęsknię tym samym rytmem co ty najskrytsze wyznania z dedykacją w poezji
krzysztof marek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 bardzo wyrazista miniatura. hm, taka swoista definicja Weny ;) tak mi się pomyślało Krysiu. pozdrawiam serdecznie :)
a._mrozinski Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Między wersami nic nie znalazłem. Nie licząc tej samej, starej tęsknoty, którą każdy gdzieś tam w sobie nosi. Arek
HAYQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Właśnie wróciłem ;)) z Wrocławia.. Sorry Krysiu, głupi żart wiem, że nie dla mnie :) Roztęsknij, do białości. Pozdrawiam.
Eunicee Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie ma to jak mało słów,a dużo treści. Po raz kolejny piękne! Miłego:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Swą pamięcią rozpaloną roztęsknione sypiesz skry najskrytsze marzenia płoną i Twoje najskrytsze sny. Serdeczności:)
6 kilo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Krysiu, nie będę się rozpisywał bo poprzednicy już to zrobili, więc się tylko z przyjemności pouśmiecham do Ciebie, słoneczkiem, kwiatami, zapachami wiosny, śpiewami ptaków, bądź zdrowa Krysiu, jacek.
marek_cz. Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ładnie Krysiu rozpalasz, nawet w mini. Pozdrawiam, marek.
bruno seping Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe, krysia w mini - no jak ma nie rozpalać?:) megatwoje, krysiu. ciebie się po pierwszym słowie rozpoznaje, nie musisz się podpisywać:) pzdr:)
Monika_Gromala Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Na dzień dzisiejszy mam wiele wspólnego z peelką. Krótko, ale dosadnie. P.s Trzymam za nią kciuki pozdrówka M.
Magda_Tara Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 ładnie wróci, jeśli nie przepalisz mu tego co do czerwoności ;D
Anna_Para Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Krysiu! Bardzo dziękuję. Wiesz, że zawsze piszesz "dla mnie" ;) Cieplutko pozdrawiam Autorkę i to cudne mini. Cieplutko, Para:)
Marek Konarski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 najskrytsze wyznania z dedykacją w poezji Najskrytsze wyznania i poezja ? Nie wierzę w takie połączenie -naszą nagość emocjonalną zawsze okrywamy mniej lub bardziej strojnym "ciuchem" obróbki literackiej. Obawiam się, że najskrytsze wyznania w wydaniu dla "nudystów" byłyby potężną grafomanią ;)
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bardzo lubię Twoje "pomyślenia" dziękuję Krzysiu :)))) serdeczności - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, nie szkodzi, że nie znalazłeś, ważne, że szukałeś :) peel też może poszuka... i może jednak znajdzie? kto wie? Dziękuję. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło HAYQ, że zajrzałeś po powrocie :) hehe ..."roztęsknij, do białości"...spróbuję :)) serdeczne dzięki - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eunicee, bardzo dziękuję za cieplutkie przyjęcie. :)))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak zawsze niestrudzony romantyk, Bolek, przyozdabia moje mini w rymowany koment :):) z serca dziękuję i pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, Twój uśmiech powiedział mi wszystko, czuję wiosenny zapach, ciepło i barwy, słyszę głosy ptaków... odpowiadam Ci także uśmiechem :))))) dziękuję - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi